Igralnice - Portorož in Piran

Igralnice

Zabavamo se na igralih

Ko so malčki polni energije in navdušeni nad vsako aktivnostjo, ki poteka ob morju, jih je težko prepričati v počitek. Tudi, ko je raziskovanje mesta, zabava na plaži ter čofotanje v bazenu mimo, se tisti najbolj vztrajni z veseljem zatečejo v urejene in prikupne igralnice, kjer se lahko varno zabavajo z vrstniki, medtem ko si starši lahko brezskrbno odpočijete od napornega dne.

Za vas smo preverili, kje v Portorožu in Piranu se nahajajo igralnice in igralni kotički za vaše najmlajše.
Baloni park
Portorož

Baloni park

Baloni park je edini in največji park z napihljivimi gradovi v Sloveniji. Nahajamo se v Portorožu, natančneje v Luciji pri tenis igriščih tik ob sprehajališču in cesti, od koder nas boste takoj zagledali.

Park je velik 1500 m2 in je za varnost obiskovalcev ograjen. Vstop v park je plačljiv, in sicer glede na izbran čas obiska (20 min, 1 h, 2 h, ali cel dan), starši pa imajo prost vstop. V parku nudimo tudi možnost praznovanja rojstnega dne. Park je namenjen otrokom od 1. do 12. leta starosti.

Otroško zabaviščni park na centralni plaži Portorož, pa ponuja vlakce, avtke, čolne, avijončke, trampolin, … Igrala so plačljiva posamezno. Obiščite nas ter zagotovite nasmeh in veselje vašega otroka.
Igralnica v Hotelu Neptun
V kraljestvu morja in Mini-IONA - LifeClass Hotels&Spa

Igralnica v Hotelu Neptun

V igralnici Neptun kraljuje bog morja - Neptun. Prostor, kjer bodo vaši mali junaki ob igri pozabili na čas. Morje zabave, smeha, iger, novih morskih dogodivščin. Vsak otrok se bo navdušil nad nepopisno izbiro iger, kjer jih bodo ves čas zabavali in se z njimi učili naši animatorji. Veselje in sreča, med tem ko se boste vi razvajali v Termah ali pa lovili sončne žarke nekje ob morju.

Igralnica je popolnoma prenovljena, obogatena je s certificiranimi didaktičnimi igrali, multimedijskim kotičkom, novo opremo in nudi popolno zabavo otrokom od 4. do 12. leta starosti.
Igralnica Klub Mini
Remisens Hotel Lucija

Igralnica Klub Mini

Otroci bodo še uživali v igralnici Klub Mini, kjer bodo našli veliko igrač, video igrice, TV-kotiček in številne druge zabavne vsebine.