Zimske počitnice v Portorožu in Piranu - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Zimske počitnice v Portorožu in Piranu

Zdaj je čas za zimske počitnice na toplem!

Naj vam prišepnemo, da ima sonce svojo moč in poseben čar tudi v tem letnem času. In da vas bodo topli sončni žarki greli prav na vsakem koraku …

Aktivnosti na zdravem morskem zraku, igriva sprostitev na plaži in sprehodi ob obali, zvečer pa čudovit morski sončni zahod z najdražjimi. Rezervirajte nepozaben zimski oddih na morju – z družino ali v dvoje.

Posebna ponudba

Poglejte izbor najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, s katerimi boste najbolje izkoristili vaš oddih v objemu pestre in razgibane obmorske pokrajine!

TOP 5 doživetij za zimske počitnice

Poglejte izbor najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, s katerimi boste najbolje izkoristili vaš družinski oddih v objemu pestre in razgibane obmorske pokrajine!
Nepozabni sončni zahodi
Romantično doživetje

Nepozabni sončni zahodi

Vzemite si čas za trenutke v dvoje in doživite čarobni sončni zahod na morju. Opazujte ga v Mesečevem zalivu, na čudoviti plaži v naravnem Krajinskem parku Strunjan, kjer boste zares dobili občutek, da ste daleč stran. Nepozabni sončni zahod lahko občudujete tudi skozi panoramsko okno v bazenu v Paradise Spa, na barki v Piranskem zalivu ob kozarcu penečega vina ali obdani z vinskimi trtami na pokušini vin pri lokalnem vinarju v zaledju slovenske Istre.
Bazeni in morski parki
Družinska dogodivščina

Bazeni in morski parki

Čar morja in vsakih počitnic je morska voda. Prepričani smo, da bo ponudba v Portorožu navdušila tudi naše najbolj neučakane goste – otroke. Do termalnega Pramorja in bazenov z ogrevano morsko vodo se lahko iz hotelske sobe sprehodite kar v kopalnem plašču, v bazenih wellness centra Paradise Spa se umirite ob nepozabnem pogledu na čudoviti Piranski zaliv in odprto morje, v Morskem vodnem parku Temaris pa bodo na svoj račun še posebej prišli najmlajši, ki se bodo razveselili zabavnih igral in deroče reke.
Sprostitev v termah na morju
Terme Portorož

Sprostitev v termah na morju

Sprostitev je pomemben del zimskega oddiha. V Termah Portorož se lahko potopite v bazene z zdravilno slanico, ki krepi telesne obrambne sposobnosti ter vrača mladosten videz, zaplavate v ogrevani morski vodi ali v bazenih s termomineralno vodo. Svoje telo pa lahko sprostite v edinstvenem Sauna Parku in ga razvajate v izbranem wellness centru.
Z e-kolesom po Piranu in Strunjanu
E-kolesarjenje

Z e-kolesom po Piranu in Strunjanu

Ideja za preživljanje časa z družino so aktivnosti na morskem zraku, ki je v času zimskih počitnic prijetno topel in primeren za kolesarjenje. Izposodite si električna kolesa in raziščite najlepše predele slovenske obale. Oglejte si Tartinijev Piran, Krajinski park Strunjan, Mesečev zaliv in Portorož – mesto rož. Vmes pa se ustavite na pokušini lokalnih dobrot in vina.
Raziskovanje lokalnega življenja
Avtentična družinska dogodivščina

Raziskovanje lokalnega življenja

Obiščite podeželje slovenske Istre in doživite utrip lokalnega življenja. Prisedite h kosilu pri vinarju ter spoznajte tradicionalne družinske recepte ali se podajte na raziskovalno turo po lokalnih vinskih kleteh, ki jih spremljajo pristne domače dobrote. Vas zanima življenje na istrski kmetiji? Spoznajte kmečke navade, neokrnjeno naravo in domače živali. Pogumni se lahko povzpnete na konja in odjahate v sončni zahod. Zvečer pa si privoščite pravo kmečko večerjo z domačim kruhom in oljčnim oljem ter prisluhnite simfoniji noči.