Aktivno - Portorož in Piran

Aktivno

V ritmu valov in zdravega življenja

Prebudite telo in duha s sproščujočim jutranjim tekom ob prijetnih zvokih morja ali se podajte na atraktivno kolesarsko turo po razgibanih poteh obalnega zaledja. Portorož in Piran odpirata možnosti za vse, ki želite svoj oddih preživeti s polno mero aktivnosti in razgibanih doživetij.

Morje je naše največje igrišče! Potopite se v morske gladine in odkrivajte podvodni svet Jadrana, zajadrajte z vetrom v laseh ali se s SUPom podajte na raziskovanje klifov Krajinskega parka Strunjan. Pester zalogaj doživetij vas čaka tudi v vseh skritih kotičkih obmorskih mest in zaledja. Sprehodite se po poteh z očarljivimi razgledi, kolesarite med oljčnimi nasadi ter se spotoma okrepčajte v s tradicijo prežetih istrskih gostilnah z bogato kulinarično ponudbo.


Top doživetja za aktivne

V vsakem letnem času boste našli aktivnost, ki bo krojila nepozabne spomine. V objemu raznolikosti obmorskih mest vam nikoli ne bo dolgčas!

35.00€
na osebo
SUP izlet iz Pirana mimo Fiese v Strunjan
Skupaj z nami na najlepšem ter hkrati najbolj raznolikemu delu morja slovenske obale, na poti iz piranske punte do Strunjana.
Halo SUP
69.00€
na osebo
Parenzana Bike & Boat - Poreč
Pridružite se nam na kolesarjenju po poti stare ozkotirne železniške proge Porečanke (1902-1935), ki je med najbolj priljubljenimi kolesarskimi destin ...
Mareatour tourist agency
od
15.00€
na osebo
Večerni kolesarski izlet Piran by night

Voden ogled in predstavitev krajev Piran, Portorož, Pot zdravja in prijateljstva (Porečanka), Strunjanske soline.

Mareatour tourist agency
79.90€
na osebo
Čudovita Dragonja – Kulinarično-kolesarska avantura
Kolesarite daleč stran od turističnega vrveža, nasmejte se pripovedim simpatičnih domačinov ter doživite pristne domače istrske okuse!
Autentica – turistično razvojna agencija
75.90€
na osebo
Kulinarična treking avantura v Slovenski Istri
1.1.2018 - 31.1.2020
Obujte pohodne čevlje ter v stiku z naravo in domačini odkrivajte kulinarične skrivnosti Slovenske Istre daleč stran od turističnega vrveža!
Autentica – turistično razvojna agencija

Načrtujte svoje počitnice

Rezervirajte svoje počitnice

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, ki bodo vaš obisk napolnila z adrenalinom, aktivnim preživljanjem prostega časa in svežo dozo nove energije.
Kraj
Tematika
Posebnosti
Zemljevid
Seznam