Vila Tartini: Kulinarični izlet z e-kolesi in 5-hodnim menijem - Portorož in Piran

Vila Tartini: Kulinarični izlet z e-kolesi in 5-hodnim menijem

Vila Tartini

Vila Tartini stoji na obalnem robu obmorskega Strunjana in je pravi kraj za pobeg od vsakdanjega vrveža. Še posebej privlačna je za tiste, ki cenijo osupljive poglede na naravne lepote, ki jo obkrožajo, in tiste, ki cenijo zasebnost, individualnost in ekskluzivnost. Njene suite obljubljajo razkošno udobje, lega pa ponuja pestro izbiro možnosti za izlete in pohajkovanje po okoliških krajih z avtohtono floro, favno, zanimivim načinom življenja in kulinariko. 

Naj vas zapelje energija Vile Tartini in razgled z vedno zelene plaže.

Kulinarični izlet z e-kolesi in 5-hodnim menijem

Doživite ekstravagantno kulinarično razvajanje s petimi hodi v dveh odličnih gostilnah ter slaščičarni in petimi atrakcijami slovenske obale in Istre, v kombinaciji z električnimi kolesi. Nepozabne trenutke pa vam bo pričaral najboljši turistični vodnik. Električno kolesarjenje skozi čudovita mesta slovenske Istre, vijuganje po trgih in ozkih ulicah mest in vasic, po poti stare železniške proge Parenzana – Pot zdravja in Prijateljstva, med oljkami in vinogradi in s čudovitimi panoramskimi pogledi od Italije in Alp preko Slovenije do Hrvaške. 

CENA VKLJUČUJE:
5-hodno kosilo
Lokalnega vodnika
Strokovno vodenje
Prevoz od hotela in nazaj
Uporabo in izposojo električnega kolesa
Uporabo in izposojo čelade
Izlet z električnim kolesom

Za doplačilo:

Vstopnine
Izposoja otroškega sedeža (15 €) 
Izposoja priključka za otroško kolo (15 €)

Za otroke do 12. leta je doživetje brezplačno. Doplača se samo izposoja otroškega sedeža ali priključka za otroško kolo. 

Opis
Postanek med kamnitimi skulpturami Forma vive in krajinskima parkoma Sečoveljske soline in Strunjana z edinstveno morsko laguno in prečudovitimi klifi. 
Na poti in to kar med kolesarjenjem pa boste v izbranih gostilnah okušali lokalne dobrote, ki jih daje Istra in slovensko morje. Ker prave Istre ni brez pršuta in tartufov, vam bodo v pristni Istrski vasici postregli s hladno in toplo predjedjo: domač kruh, pršut in ovčji sir, fuži s tartufi, kozarec domačega Refoška.
Iz istrskega zaledja vas bodo električna kolesa povlekla na obalo, kjer bo za vas poskrbela gostilna z morskimi dobrotami. Postregli vas bodo s hladnim morskim pozdravom iz kuhinje ter glavnim ribjim krožnikom. K tem krožnikom gre odlična hišna Malvazija.
Na koncu druženja sledi še sladko presenečenje, ki bo postrežena v odlični slaščičarni s pogledom na morje.
Hodi se strežejo v dveh izbranih gostilnah s poudarkom na lokalni in morski hrani in pijači ter slaščičarni. 
Pri kolesarjenju vam bodo pomagala odlična električna kolesa z asistenco motorja do 250 %.
V kolikor imate pomisleke glede vaših sposobnosti pri premagovanju kolesarske poti vam zagotavljamo, da kolesarjenje ni bilo še nikoli tako enostavno in zabavno kot danes. 
Dolžina: 40 km
Višinska razlika: 500 vnm
Teren: Asfalt 90%, makadam 10%
Zahtevnost: srednje
Čas trajanja: 5-6 ur


Izlet se izvaja na lastno odgovornost udeležencev. 

Odhodi transferjev:
ob 09:15 iz Strunjana (Vila Tartini), ob 09:30 iz Pirana (glavna avtobusna postaja Piran), ob 09:40 z Bernardina (pred GH Bernardin) in 09:50 iz Portoroža (na avtobusni postaji nasproti Hotela Kempinski/pred Tivoli Club-om).

Pošlji povpraševanje

Osebni podatki
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.