Restavracije v Portorožu in Piranu - Portorož in Piran

Gostilna Pri Mari

Ob glavni ulici, ki vodi v staro mestno jedro, obiskovalce s svojim prijetnim in urejenim izgledom že več kot 15 let pozdravlja Gosilna PRI MARI. Zaradi svoje lepe podobe, je postala priljubljen cilj mnogih gostov iz Evrope in sveta.

Jedi, ki gotovo obogatijo doživetje Pirana, v gostilni PRI MARI pripravljamo po ustaljenih receptih, ki smo jih leta skrbo izbirali iz raznih virov tradicionalne primorske in istrske kuhinje, del ustvarjalnosti pa je prepuščeno tudi mlademu sinu Marcu, ki se je kuharskega poklica izučil v sosednjem Trstu. Zavedamo se, da brez dobrih sestavin ni dobre hrane, zato izbiramo med najboljšimi dobavitelji surovin in seveda sodelujemo z lokalnimi ribiči in školjkarji, ki skrbijo, da je v kuhinji vedno sveža sezonska morska ponudba. Poleg morskih doborot, pa gostom radi postrežemo tudi s posebnostmi istrske ali beneške kuhinje, pripravljene po recepturah naših babic.

Zahtevnejšega gosta, bo poleg dobre hrane, prav gotovo navdušila bogata vinska karta, ki poleg vin lokalnega vinarja, ponuja preko 40 različnih buteljčnih vin iz poznanih kleti primorskih, kraških, vipavskih in goriških vinarjev.