Restavracije v Portorožu in Piranu - Portorož in Piran

Restavracija Barka

Na terasi restavracije Barka, le korak do morja, se lahko razvajate z morskimi specialitetami, izvirnimi sezonskimi jedmi, ki so dopolnjene z lokalnimi sestavinami. Za ljubitelje okusnega mesa pripravljamo bogat izbor iz žara ter mesne specialitete. Poleg prefinjenih okusov, vam ponujamo še bogat izbor vrhunskih vin. Vabljeni v spomladanskem in poletnem času na top kulinarično izkušnjo na Promenado Bernardin. 

V sodelovanju s spletnim mestom Ovinu.si tradicionalno organiziramo večere za vse ljubitelje kulinarike in vina. Vinsko-kulinarično doživetje na slovenski Obali - Večer neskončnih okusov - kjer uživamo v vrhunskih jedi chefa Aleša Grašiča in okušamo ter razpravljamo o vinih iz butičnih vinskih kleti. 

Restavracijo Barka ne odlikujejo le odlične mediteranske jedi, izbrane ribe in mesne specialitete. Najlepša lega ob morju ponuja intimo ob poslušanju morskih valov in okušanju svežih rib ali morskih sadežev, idealen kraj za posebne kulinarične trenutke. Po okusni večerji lahko odrinete z gliserjem na morje in zaključite romantičen večer ob sončnem zahodu in v objemu najbližjih. Vsem gostom je na voljo tudi brezplačno parkirišče in WiFi.
Hoteli Bernardin d.d.
Obala 2, 6320 Portorož
T: 080 11 19