Kavarne in slaščičarne - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Kavarne in slaščičarne

Odkrijte butične kavarne z lastnimi proizvodi

Lahkotno prebujanje ob dišeči jutranji kavi ali sladko razvajanje – Portorož in Piran ponujata vse, kar si zaželite! Odkrijte butične kavarne z lastnimi proizvodi ter male bare, ki se skrivajo v ozkih mestnih ulicah. V morju raznolikih ambientov in ponudbe boste zagotovo našli kotiček, kjer se boste počutili popolnoma domače.

 

Piranska Š'Torta

Piranska Š'Torta

Š’Torta je torta, ki predstavlja izvirno kulinarično interpretacijo oljkarstva in solinarstva. Piranska avtentična sladica je poimenovana po sorti avtohtone piranske oljke. Receptura, pod katero sta se podpisala Kristian Zule, najmajši slovenski chef z Michelinovim priznanjem iz Stare Gostilne, in Magdalena Skočir iz Cappuccina Kroštole, vsebuje olivni mousse, karamelo in piransko sol. Za še bolj intenziven okus pa si je mogoče na tortico nakapati še malo oljčnega olja iz domačije Milok. Š’Torta ima tudi dobrodelno noto. Celoten izkupiček od prodaje tortic bo namenjen humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratje.
Najboljši sladoled v mestu

Najboljši sladoled v mestu

Izgubite se v morju izvirnih okusov, ki pričarajo iskren nasmeh na obraz. Sladoled iz slaščiarne Cacao izstopa tudi po mnenju Tripadvisorja.
Kraljice Cafe Centrala

Kraljice Cafe Centrala

Posladkajte se s torticami avtentičnih istrskih okusov, katere se ponašajo z odličji s priznanih kulinaričnih tekmovanj.
Diši po odlični kavi

Diši po odlični kavi

Že večkrat zapored je kava v Grand hotelu Bernardin prejela zlato na GTZ Slovenija. Obiščete Grand Caffe in povprašajte po ZLATI KAVI - SIVKIN RAJ.
Kraj
Tematika
Posebnosti
kategorija
Zemljevid
Seznam