- Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Poletje v Portorožu in Piranu

Bogat poletni prireditveni program v Portorožu in Piranu

Doživite nepozabne poletne noči ob morju in uživajte v koncertni glasbi, gledaliških predstavah in bogatem prireditvenem programu v Portorožu in Piranu. Pridružite se nam in doživite poletje, polno dogodivščin, kulture in užitkov. 

V Portorožu in Piranu vas pričakujejo nepozabni poletni dnevi in večeri, ki bodo ponudili številne dogodke za vse okuse

Melodije morja in sonca

Melodije morja in sonca

Pridružite se nam na nepozabnem festivalu Melodije morja in sonca v Portorožu, kjer že od leta 1978 obujamo najlepše melodije zabavne glasbe! Doživite edinstveno glasbeno doživetje ob morju, kjer boste lahko uživali v nastopih vrhunskih glasbenikov in ustvarjalcev, ter se prepustili sončnim ritmom v čudovitem ambientu Amfiteatra Avditorija Portorož.
Portoroške noči

Portoroške noči

Portoroške noči, eden najtežje pričakovanih glasbenih dogodkov leta, bodo letos potekale med 15. in 16. avgustom v čudovitem Športnem parku Portorož. Pripravite se na dva večera polna vrhunske glasbe, zabave in nepozabnih doživetij!
Poletje v Portorožu

Poletje v Portorožu

Portoroška ploščad bo poletne torkove večere napolnila glasbena energija. Občinstvo bodo navdušili številni domači in tuji bandi ter glasbeni izvajalci, ki bodo poskrbeli za nepozabno vzdušje.
Otroški program

Otroški program

Tudi za najmlajše bo poskrbljeno, da bodo počitnice v Portorožu nepozabne in zabavne. Ob četrtkih bo portoroška ploščad zaživela z otroško razigranostjo, saj se bodo tam zvrstile številne zabavne otroške predstave.
Piranski glasbeni večeri

Piranski glasbeni večeri

Piranski glasbeni večeri že skoraj pol stoletja navdušujejo slovenske in tuje ljubitelje kulture. Začetki segajo v leto 1978, ko se je ideja rodila v Piranu, navdahnjenem z zgodbo Giuseppeja Tartinija.
Tartini festival

Tartini festival

Tartini festival je mednarodni poletni festival komorne glasbe, posvečen v Piranu rojenemu Giuseppeju Tartiniju. Poleg Tartinijevih del festival predstavlja tudi dela drugih velikih svetovnih in slovenskih skladateljev ter dela sodobnih ustvarjalcev, ki jih navdihuje Tartinijeva umetnost.
Pestro dogajanje v poletnem času bo popestrilo prav vsak vaš obisk! Izberite med raznovrstnimi dogodki za vsak okus.