- Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Mesec vrtnice Portorož

Portorož bo zacvetel v vrtnicah

Portorož se bo 18. maja odel v rožnato in zaživel v znamenju vrtnic in roséjev. Dogodek bo ponudil mirna in peneča vina rosé iz 12-ih kleti. Vrtnico Portorož bo letos v gredico slavnih posadila Federica Pellegrini, nekdanja vrhunska plavalka in olimpijska zmagovalka.

18. maja se bo portoroški rožni vrt spremenil v eleganten vrtnični »lounge«, kjer bodo lahko obiskovalci ob spremljavi glasbe okušali vrhunska vina in penine rosé. Dogodek Vrtnice & Rosé bo ponudil obilo dobre glasbe, izbrane kulinarike in prav posebno zvezdo. Vrtnico Portorož bo v gredico slavnih posadila nekdanja italijanska vrhunska plavalka in olimpijska zmagovalka Federica Pellegrini.

Obiskovalci bodo na dogodku lahko okušali mirna in peneča vina rosé iz 12-ih kleti primorske vinorodne dežele. Roséji slovijo kot nežna in lahkotna vina, a nemalokrat presenetijo tudi s kompleksnejšimi notami, primerna so kot osvežujoč poletni aperitiv ali kot odličen spremljevalec k številnim jedem. Vrhunske roséje bodo tokrat spremljali izbrani istrski prigrizki, za posladek pa bo moč okusiti lokalno sladico Š'torto in sveže sadne napitke z okusim vrtnic.

Obiskovalci si bodo na dogodku lahko zagotovili tudi zelo iskano sadiko vrtnice Portorož, ki bo polepšala njihove vrtove s svojimi žareče oranžnimi cvetovi. Za glasbeno kuliso ob pokušanju izvrstnih vin bodo poskrbeli Duo Janez Skaza in Caterina StanisciTomi Purich & IstraJazz in Trio Vivere.

Program prireditve

Program prireditve

Odkrijte čarobnost vrtnic in rosé vin na edinstvenem dogodku v Rožnem vrtu, kjer ne bo manjkalo cvetoče elegance.
Posebna gostja prireditve

Posebna gostja prireditve

Vrtnico Portorož bo letos v gredico slavnih posadila nekdanja italijanska vrhunska plavalka in olimpijska zmagovalka Federica Pellegrini.
Ponudba vin rosé

Ponudba vin rosé

Obiskovalci bodo na dogodku lahko okušali mirna in peneča vina rosé iz 12-ih kleti primorske vinorodne dežele.
Mesec vrtnice Portorož

Mesec vrtnice Portorož

Predajte se gurmanskim užitkom ob spremljavi izbranih vrtnic in vin rosé.
Vrtnica Portorož

Vrtnica Portorož

Vrtnica je skozi zgodovino postala zaščitni znak Portoroža in se je že v prejšnjem stoletju v različnih oblikah pojavljala kot simbol v turizmu.