Laibach: Opus dei - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Laibach: Opus dei
Koncert
Datum
14.9.2024 (20.00)
Lokacija
Avditorij Portorož
Tip
koncert
,
splošno
,
glasba

Avditorij Portorož s ponosom napoveduje koncert skupine Laibach, v soboto 14.9.2024 ob 20.00 uri v Amfiteatru Avditorija. Laibach bodo izvajali material s svojega ikoničnega albuma Opus Dei ter izbor drugih skladb iz repertoarja, morda z dodatkom kakšne novosti

Laibachov kultni album Opus Dei (z ocvirki, kot so "Life is Life", "Leben heisst Leben" in "Geburt einer Nation"), originalno objavljen leta 1987 pri založbi Mute in uvrščen v znameniti izbor "1001 Albums You Must Hear Before You Die", je po 26 letih končno remasteriziran in ponovno objavljen, in sicer z obilico dodatnih zgodovinskih posnetkov iz različnih koncertov ter remixev na treh vinilih in štirih CD-jih. 

Skupina Laibach to objavo predstavlja s posebno turnejo, na kateri prvič po dolgih letih spet igra nekatere skladbe z albuma, v novi preobleki. Na programu bo še nekaj drugih znanih in manj znanih skladb iz repertoarja, ki so izšle pred albumom Opus Dei, poleg njih pa bo skupina postregla še z nekaj novimi presenečenji. Kot vedno pri Laibachu torej tudi tokrat pričakujmo nepričakovano.

vstopnice