Michael - The Show - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Michael - The Show
Koncert
Datum
28.6.2024 (21.00)
Lokacija
Amfiteater Avditorija Portorož
Tip
koncert
,
zabava
,
splošno
,
glasba

Potopite se v čarobno vzdušje predstave, kjer kultni glasbeni aranžmaji Michaela Jacksona zaživijo z izjemno vokalno interpretacijo in močjo orkestra v živo.

Wendel Gama, vrhunski brazilski vokalist in imitator Michaela Jacksona z več kot 4 milijoni sledilcev na družbenih omrežjih z vsakim gibom ustvari spoštljiv in strasten poklon velikemu umetniku. Spretno koreografirana plesna skupina z originalnimi kostumi vas popelje v Michaelov fascinanten svet in poustvarjanje njegovega legendarnega odra. V vsakem gibu, vsakem plesnem koraku, vas bo ujela nalezljiva energija, zaradi katere je Michael Jackson postal svetovna ikona.

Michael – The Show ni le spektakel, ampak potovanje skozi čas in glasbo. Podoživite brezčasne uspešnice, kot so "Thriller","Billie Jean","Beat It" in mnoge druge v izvedbi 23-članske zasedbe. 2-urni show v živo bodo obogatili laserji, luči in vizualni elementi, ki ga bodo naredili zares unikatnega.

Michael – The Show je več kot predstava; to je poklon, nepozabno doživetje, ob katerem boste zaplesali, zapeli in se znova zaljubili v kralja popa.


Vstopnina: 25 € - 59 €

vstopnice