Maraaya: Čarobni koncert - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Maraaya: Čarobni koncert
Koncert ob zaključku Smileconnect zobozdravstvene konference 2024
Datum
13.4.2024 (19.30)
Lokacija
Avditorij Portorož
Tip
koncert
,
splošno
,
glasba
20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

Marjetka in Raay, znana kot Maraaya: "Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da deliva čarobne trenutke in zgodbe, ki so oblikovale tako naju, kot tudi najine pesmi v teh 20 letih," poudarjata.

Na sporedu bodo uspešnice, ki so jih ljubitelji Maraaye vzeli za svoje: Drevo, 1000 let, Življenje, Le ob tebi, Nebesa, Sva, Zdaj pa greš, Cilj in mnoge druge. Marjetka in Raay bosta na svoji turneji predstavila tudi pesmi, ki bodo prvič slišane in uradno izdane šele v prihodnjih mesecih in letih. Poleg glasbe bosta predstavila tudi zgodbe, ki so bile navdih za pesmi, ki so jih poslušalci hitro vzljubili in se z njimi poistovetili.

V sklopu prve turneje sta se odločila za intimne, "butične" dvorane širom Slovenije, kjer bosta lahko v intimnem okolju začutila srčnost svojih poslušalcev, oni pa bodo doživeli Maraayo v vsem svojem sijaju. Za še bolj doživet večer pa se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje osebno srečanje, spominsko fotografijo in druženje z maraayo ter ostalimi Premium udeleženci. Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium karte so na voljo v omejenem številu.


Vstopnina: 

  • Predprodaja: 25,00 EUR
  • Premium druženje: 44,90 EUR
vstopnice
Prodaja na Eventim, Entrio, OMV (Mol) in Trafike 3DVA.
Org.: Smilelabs d.o.o.