Brasileto - Thomas Gansch & Alegre Corrêa - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Brasileto - Thomas Gansch & Alegre Corrêa
Koncert
Datum
22.6.2024 (21.00)
Lokacija
Gledališče Tartini Piran
Tip
koncert
,
splošno
,
glasba

Alegre Corrêa zagotovo ni neznan na tem koncu sveta. Grammy nagrajenec je mnogo let živel na Dunaju in kot vodja brazilske skupnosti predstavil mnogo glasbenikov lokalni sceni. Izabel Padovani, Ronaldo Saggiorato in Endrigo Bettega so trije izmed najizjemnejših predstavnikov te izrazito glasbene skupine, s katerimi sem svojčas imel privilegij igrati. Odkar so se vrnili domov, močno pogrešam te glasbene velikane. Zato bi jih rad pripeljal nazaj čez lužo in skupaj z njimi ter neverjetnim Florianom Trübsbachom na saksofonu vodil južnoameriško-dunajski bend, ki pozna vse trike in bo zagotovo navdušil občinstvo.

Brasileto je ime glasbene oblike s specifičnim zaporedjem akordov, ki se pogosto pojavlja v brazilski glasbi. Glasbeniki mu pravimo tudi Brasil Blues. Pod tem naslovom bom skupaj s starimi in novimi prijatelji iz Latinske Amerike sestavil ekskluziven program, ki bi moral občinstvu zagotovo onemogočiti, da bi med poslušanjem ostali pri miru na svojih sediščih.

Zasedba:
Thomas Gansch (trobenta)
Alegre Corrêa (kitara/vokal/tolkala)
Izabel Padovani (vokal)
Ronaldo Saggiorato (bas kitara)
Endrigo Bettega (bobni)
Florian Trübsbach (saksofon)


Vstopnina: 24/28 € v predprodaji, 28/32 € na dan koncerta

Predprodaja vstopnic na voljo na spletni strani in blagajni Avditorija ter v Mediadomu Pyrhani v času uradnih ur muzeja.
Obiskovalcem nudimo tudi brezplačno parkiranje v Parkirni hiši Amfora (Fornače).