Špas teater: Iluzija, šov z Magic Aleksandrom - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Špas teater: Iluzija, šov z Magic Aleksandrom
"Magic" komedija
Datum
16.3.2024 (19.00)
Lokacija
Avditorij Portorož
Tip
zabava
,
splošno
,
predstava

Po izredno uspešnih nastopih v oddajah Slovenija ima talent, Britain's Got Talent in hrvaškem Supertalentu, v Las Vegasu, TEDx, v Južni Koreji in na drugih velikih svetovnih odrih, zdaj končno tudi pri nas "the one and only" Magic Aleksander v showu, ki vas pusti brez besed.

Na našem odru smo počeli že dobesedno vse. Smejali smo se, plesali, peli, govorili v verzih, skakali, jokali, telovadili,… le čarali še nismo! Ni besed, ki bi opisale to, kar boste videli in doživeli v tej predstavi! 100 % vam lahko zagotovimo le to, da boste ostali odprtih ust, predstavo gledali z naježeno kožo in široko odprtimi očmi! Videli boste nemogoče in doživeli, česar še niste. In še zabavno bo!

Magic Aleksander je čarodej nove generacije in svetovnega formata! Za sabo ima preko 1000 nastopov v 15 državah in 3 mednarodne nagrade!
Je revolucionaren, prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči! To je čarodej, ki je je s svojimi čarovnijami osupnil Uroša Slaka, Denisa Avdiča, Severino, Boruta Pahorja, Jana Plestenjaka, Petra Polesa in mnoge druge - zdaj pa ste na vrsti vi! 

Ste pripravljeni na pravo čarovnijo?
Ta še nikoli ni bila tako blizu in zdaj se bo dotaknila tudi vas. 


Vstopnina: 21 €

vstopnice