Gregor Ravnik - Predstavitev albuma "Med nama" - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Gregor Ravnik: Predstavitev albuma "Med nama"
Koncert
Datum
7.2.2024 (19.30)
Lokacija
Avditorij Portorož
Tip
koncert
,
splošno
,
glasba

Nepozaben večer s Primorcem Gregorjem Ravnikom ob predstavitvi novega albuma "Med Nama"

Veselje in pričakovanje naraščata, saj vas vabimo na nepozaben glasbeni večer z izjemnim primorskim glasbenikom Gregorjem Ravnikom! Gregor nas bo popeljal skozi čustveno in energično doživetje ob predstavitvi svojega novega albuma z naslovom "Med Nama". To bo večer, poln glasbenih presenečenj, saj bomo lahko slišali že dobro znane pesmi, ki so zmagovale na slovenskih festivalih, hkrati pa bomo deležni svežih skladb, ki jih Gregor predstavlja prvič.

Album "Med Nama" nosi pečat izjemnega ustvarjalnega sodelovanja. Gregor Ravnik je združil moči s priznanim avtorjem besedil, Drago Mislejem - Mefom, ki je prispeval ljubezenska besedila, polna čustev in globokih sporočil. Skupaj s svežo in inovativno produkcijo Mira Buljana, bo album navdušil ljubitelje raznolike glasbe.

Pridružite se nam na glasbeni pustolovščini, kjer bomo skupaj z Gregorjem Ravnikom potovali skozi zvoke in besede ter doživljali čustvene vrhunce njegovega glasbenega ustvarjanja. Obeta se nam večer poln strasti, ljubezni in nepozabnih trenutkov, ki jih bomo delili skupaj.

Naj glasba združi srca in ustvari nepozabne spomine!


Vstopnina: 20 € na dan koncerta, 16 € v predprodaji

vstopnice