Perpetuum Jazzile - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Perpetuum Jazzile
Acapella koncert
Datum
22.3.2024 (19.30)
Lokacija
Avditorij Portorož
Tip
koncert
,
zabava
,
splošno
,
glasba

Perpetuum Jazzile - unikaten naziv te zasedbe je več kot samo ime. Je hkrati obljuba in zaveza, da je to, kar boste doživeli ob njihovem poslušanju, prav posebna izkušnja. 

40+ članov, ki tvorijo spektakularni vokalni orkester, je namreč pri stvari z vsem svojim srcem in entuziazmom. Njihovo navdušenje nad glasbo in strast, ki jo vnašajo v svoje projekte, sta skrivnost njihovega uspeha. Kdor jih je videl in slišal, ve: to ni le izjemen ansambel na najvišji glasbeni ravni, to so prijatelji, ki skupaj delajo tisto, kar jim predstavlja največji užitek: glasbo! In ta iskra preskoči, ker v morju vedno bolj enoličnih glasbenih izdelkov njihova kapljica nenadoma zasije od navdušenja in resničnega veselja do petja - to je neponovljiv zvok Perpetuum Jazzile.

V tem duhu interpretirajo uspešnice iz najrazličnejših žanrov - jazza, popa, swinga, rocka, bossa nove, sambe in gospela. Perpetuum Jazzile je vokalni orkester in velikanska izkušnja v živo - dvourni, fascinantni ognjemet!

Za razliko od običajnih orkestrov, katerih glasba izhaja iz instrumentov, oni vse zvoke proizvajajo zgolj s svojimi glasovi. To jim omogoča, da dosežejo zvočni spekter, ki daleč presega vse poprej videno. Perpetuum Jazzile so preprosto edinstveni.

V Avditoriju Portorož bodo nastopili v petek, 22.3.2024 ob 19.30.


Vstopnina: 28 € / 31 € / 34 € (v predprodaji), 31 € / 34 € / 37 € (na dan dogodka)

vstopnice
Org.: Avditorij Portorož