The Mount unity choir pod taktirko Earla Bynuma Jr. - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

The Mount unity choir pod taktirko Earla Bynuma Jr.
Božični koncert - gospel
Datum
22.12.2023 (19.30)
Lokacija
Avditorij Portorož
Tip
koncert
,
splošno
,
glasba

Earl Bynum, producent, avtor in učitelj, bo na božičnem koncertu v Avditoriju Portorož nastopil v spremstvu desetih pevcev in glasbenikov iz zbora The Mount Unity Choir. Zbor je ključni del Mount Lebanon Baptist Church, ene izmed glavnih Baptističnih cerkva v Virginiji, ZDA, ki je vpeta v številne kulturne, družbene in humanitarne projekte.

Bynum je v Virginiji znan kot ena glavnih osebnosti gospel scene in organizator številnih srečanj, tečajev in delavnic. Po uspehih preteklih turnej, kjer je nastopal v številnih gledališčih, cerkvah in avditorijih po Italiji in drugod po Evropi, nam Bynum tokrat predstavlja zasedbo sedmih vokalistov v spremljavi klavirja, klaviatur in ritem sekcije. Vsi člani zasedbe izhajajo iz več kot sto-članskega zbora cerkve Mount Lebanon Baptist Church, ki velja za osrednjo točko Baptistične skupnosti v Virginiji in katere glasbeni oddelek v mestu Norfolk, znan kot "The Mount", izkazuje izjemen umetniški potencial.

Zbor je poln energije in strasti, kar dokazujejo predvsem njihovi živi koncerti. Njihova glasba je mešanica tradicionalnega in sodobnega evangelija ter pridihov jazza in vselej prežeta z izjemno energijo in mojstrsko izvedbo. Večkrat so bili gostje v oddaji Bobby Jones Gospel Show na BET Television. Mount Unity Choir je osvojil prestižno nagrado za najboljši cerkveni zbor na "Neighborhood Awards" leta 2013, leta 2014 pa so prejeli "Stellar Awards" za najboljši sodobni gospel zbor.


Vstopnina: 20 €, 22 €, 24 €

vstopnice
Org.: Avditorij Portorož