Perpetuum Jazzile - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Perpetuum Jazzile
Koncert vokalne glasbe
Datum
14.10.2023 (20.30)
Lokacija
Nekdanje skladišče soli Grando, Portorož
Tip
koncert
,
zabava
,
splošno
,
glasba
"A capella" zbor Perpetuum Jazzile je po vsem svetu znan po izjemnem vokalnem talentu svojih članov in navdihujočih nastopih. Navdušili nas bodo s priredbami skladb, ki so se zapisale v zgodovino glasbe.
 
Širok glasbeni repertoar zbora Perpetuum Jazzile vključuje priredbe skladb velikih glasbenih imen, kot so ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees in drugi. S svojim talentom, energijo in kreativnostjo so Perpetuum Jazzile osvojili občinstvo po vsem svetu, saj njihove skladbe danes presegajo 88 milijonov ogledov na YouTubu.
 
Zbor je bil ustanovljen leta 1983 pod imenom Gaudeamus Chamber Choir in zaslovel s priredbo pesmi "Africa" skupine Toto, ki je leta 2022 presegla 23 milijonov ogledov na YouTube.

Vstopnina: 30 € - 32 €
vstopnice
Org.: L’Associazione dei giovani della Comunità nazionale Italiana

Perpetuum Jazzile bodo nastopali v sklopu tradicionalne prireditve FONS - Oktobrski festival naših okusov (Festa d’ottobre dei nostri sapori), ki vsako leto poteka v slikovitem Skladišču soli Grando v Portorožu. Osrednji cilj društva je promovirati italijansko kulturo in rabo italijanskega jezika v Istri. Prireditev FONS bo zasnovana kot mladinski festival, namenjen povezovanju mladih pripadnikov narodnih skupnosti Slovenije z narodnimi skupnostmi sosednjih držav. Končni cilj prireditve je omogočiti kulturno, jezikovno in kulinarično izmenjavo mladih posameznikov.