Internautica, mednarodna razstava navtike - ODPOVEDANO - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

24. Internautica, mednarodna razstava navtike - ODPOVEDANO
Mednarodna razstava navtike Internautica vsako pomlad v mesecu maju popestri dogajanje na slovenski obali.
Datum
5.5.2022 - 8.5.2022 (10:00-19:00)
Lokacija
Marina Portorož
Tip
sejem
,
šport

INTERNAUTICA, ki slovi kot najpomembnejši jadranski navtični sejem, bo javnosti predstavila zadnje novosti in dosežke domače in svetovne navtične industrije. Na pokritih razstavnih prostorih bodo razstavljavci kot doslej predstavljali predvsem navtično opremo, ponudbo storitev, raznovrstne navtične pripomočke in športna oblačila, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si bodo obiskovalci lahko ogledali veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht in jadrnic.

INTERNAUTICA, ki je uvrščena med uradne partnerske projekte Evropske komisije #EUGREENWEEK bo ponovno poskrbela za predstavitev energetsko-učinkovito zasnovanih plovil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje, poleg tega pa bo v okviru kampanije REthinkPLASTIC tudi naprej vzpodbujala osveščanje javnosti o problematiki plastičnih odpadkov predvsem v morju in aktivno sodelovala pri iskanju s tem povezanih rešitev.

Paradni program Internautice bodo vsekakor premierne predstavitve plovil in navtične opreme ter različni vsebinsko atraktivni dogodki povezani z morjem, ki se bodo zvrstili v štirih sejemskih dneh. Sejem ponuja pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje pa je INTERNAUTICA nenadomestljiva priložnost za slovenski turizem – tudi ta išče vselej nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in Portorož v času Internautice ponuja najboljše prizorišče za to.


Org.: Studio37
/default/Floater/