Moj seški tek - Portorož in Piran
Show menu

Dogodki

Moj seški tek
V sklopu LUKA KOPER 2. Virtualnega Istrskega maratona bo v nedeljo, 7. novembra 2021 v sodelovanju s Turističnim združenjem Portorož izveden dogodek »Moj seški tek«.
Datum
7.11.2021 (9.00-16.00)
Lokacija
Seča, Portorož
Tip
šport
"Moj seški tek" zajema samostojni tek, nordijsko hojo ali hojo po trasi Seške krožne pešpoti ter merjenje časa na odseku trase ob koncu polotoka Seča.

Udeleženci se lahko odločijo za udeležbo na tem dogodku v vnaprej izbranem časovnem terminu in sodelujejo v žrebu za privlačne nagrade Turističnega združenja Portorož, najboljši na odseku trase, kjer se meri čas, prejmejo posebne nagrade. 

Prijava na dogodek »Moj seški tek« je možna le ob izbiri PAKETA 2

Termini: 
a. 9.00 – 11.00 
b. 11.00 – 13.00 
c. 13.00 – 15.00

Število razpoložljivih mest je omejeno na 50 udeležencev na uro. Tek ni tekmovalne narave. Udeleženci svoj čas in pretečeno pot na celotni trasi Seške krožne pešpoti izmerijo SAMI z aplikacijo za sledenje (npr. Strava) ali s tekaško uro in naredijo fotografijo ter jo priložijo ob oddaji rezultata. Organizator zagotovi merjenje časa le na odseku trase ob koncu polotoka Seča. 

Izpolnjevanje PCT pogoja bo za udeležbo obvezno. Udeleženci Mojega seškega teka tečejo na lastno odgovornost in upoštevajo trenutno veljavne ukrepe in priporočila za zamejitev virusa COVID-19. 

Na trasi ne bo organizirano varovanje, prav tako ne bo organiziranega skupinskega ogrevanja, garderobe in prevoza na lokacijo.