Brezplačni vodeni ogledi po slovenski Obali in zaledju - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Edinstvena brezplačna vodenja po slovenski obali in zaledju
Prisrčno vabljeni na brezplačna vodenja po slovenski obali in zaledju, kjer boste odkrivali skrite kotičke in zanimive zgodbe.
Datum
1.7.2021 - 30.11.2021 (julij, avgust)
Lokacija
Obala in zaledje
Tip

Vodeni ogledi bodo potekali julija in avgusta, za termin (ura in lokacija) se dogovorite z vodičem. 

Gosti lahko izbirajo med naslednjimi vodenji:  

1. Sočne zgodbe izolskih ribičev - voden ogled Izole na temo rib, ribištva in morske kulinarike - s pravim lovljenjem sip iz pomola na koncu ogleda.
2. O pogumnih Šavrinkah skozi Hrastovlje - voden ogled Hrastovelj z razlago o Šavrinkah in ogledom cerkvice Sv. Trojice.
3. Po Parencane od tunela do tunela - voden ogled na kolesih se začne nad Izolo in poteka skozi tunel Šalet po slikoviti pokrajini vse do Strunjana
4. Okusimo krkavško oljčno olje - Voden ogled skozi eno najbolj slikovitih istrskih vasi Krkavče smo nadgradili z opisom vrst oljk, načinom pridelave oljčnega olja in z obiskom ter degustacijo pri Hiši oljčnega olja Carcauec.
5. Počutimo se dobro v Strunjanu - sprehod iz izolskega Belvederja skozi Krajinski park Strunjan, mimo Strunjanskih solin do energijskih točk v bioenergetskem resortu Salinera - s predstavitvijo nekaj preprostih tehnik sproščanja vzetih iz tradicionalne kitajske medicine.


Več informacij in rezervacije: 

Na poti, turistične storitve
Omar Demian Sem, s.p.
T: 00386 (0)51 210 390
W: https://www.na-poti.si/sto-vodenja/