7. Festival penin - Portorož in Piran
Show menu

Dogodki

Festival penin
Portorož bo gostil že 7. Festival penin. V razkošni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož se bodo predstavljali peničarji iz Slovenije in sosednjih držav. Slastne mehurčke se bo seveda dalo tudi okusiti.
Datum
26.12.2018 (od 16:00 do 20:00)
Lokacija
Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož
Tip
gastronomija
,
festival

Že veste, s katero penino boste nazdravili novemu letu? Svojo najljubšo lahko ljubitelji mehurčkov izberete na 7. Festivalu penin. V glamurozni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož se bo 26. decembra predstavilo več kot trideset slovenskih, hrvaških, italijanskih in avstrijskih peničarjev. Ljubitelji izbranih okusov se lahko prepustite kreacijam chefa Daniela Pauseja na gala večerji v najprestižnejši hotelski restavraciji Sophia. Dogajanje se bo zvečer razširilo tudi v veličasten park pred hotelom, ko bodo razglasili Naj penino Portoroža 2018, ozračje pa bodo ogreli simpatični mladeniči, tenoristi iz tria Eroika Aromatika.


Vstopnica Festival penin

Obiskovalci festivala bodo lahko z vstopnico brezplačno degustirali izbrane penine, ki bodo predstavljene v Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož. Na voljo bo tudi pestra izbira hladnih in toplih prigrizkov (ob doplačilu).

Naroči vstopnico

Vstopnica Festival penin Gourmet

Zaokrožite obisk festivala penin in spremenite svoj večer v nepozabno kulinarično izkušnjo. Pustite se zapeljati vrhunskim okusom na gala večerji v najprestižnejši hotelski restavraciji Sophia. Chef Daniel Pause pripravlja štirihodni menu, ki vas ne bo pustil ravnodušnih. Ob vsakem hodu pa bo postrežen tudi kozarec izbrane penine, zmagovalke tekmovanja za Naj penino Portoroža minulih izdaj festivala. Večerja se začne ob 20. uri.
Naroči vstopnico
Organizator: Turistično združenje Portorož, g.i.z.