Veslanje - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Veslanje

Odveslajte v svojo dogodivščino

Umirjenost narave tihih kanalov in majhnih zalivčkov je še toliko bolj idilična, ko jo doživimo ob gladkem drsenju po vodni gladini. Podajte se v raziskovanje narave po kanalih Sv. Jerneja ali ob solinah v popolnem stiku z morskim okoljem. Zagrabite vesla in zaplujte v svojo morsko dogodivščino. 

Ogled ribogojnice
Ribogojnica Fonda

Ogled ribogojnice

Družina Fonda, ki s polno strasti in ljubezni do morja v svoji morski ribogojnici predano in skrbno vzreja piranskega brancina, vam ponuja možnost ogleda svoje morske kmetije. V izjemnem naravnem okolju Slovenske Istre, na sredini piranskega zaliva, v osrčju ribolovnega rezervata in Krajinskega parka Sečoveljske soline, ljubiteljem morja, sonca in morske hrane obljublja nepozabno doživetje pristnih okusov res sveže in dobre morske ribe. Na veslanje nujno prinesite svojo zaščito proti soncu: pokrivalo, majico, kopalke, druga oblačila, ki se lahko zmočijo, zaščitno kremo ter pitno vodo, katero lahko sicer kupite tudi pri nas.
Sea Kayak Piran
Nepozabno doživetje s kajakom v Piranu

Sea Kayak Piran

Piran so zgradili ribiči in navtični delavci, najboljše povezave pa so bile pomorske poti. Začutite ta stik z morjem in se počutite kot pravi mornar, hkrati pa raziskujete lepote mesta Piran in njegove okolice s kristalno čisto vodo.
Šola veslanja
Veslaški klub Piran

Šola veslanja

Širjenje športnega načina življenja med mladimi je zelo pomembno in tega se v Veslaškem klubu Piran dobro zavedamo. Zato že vrsto let organiziramo ŠOLO VESLANJA, s katero želimo mladim omogočiti, da se spoznajo z zdravim in vsestransko koristnim športom, kar veslanje nedvomno je.

Ponudniki storitev

Potrebujete nasvet, tečaj ali pomoč pri veslaški opremi? Tukaj je seznam preverjenih ponudnikov, kjer dobite vse za veslanje!
Kraj
Tematika
Posebnosti
kategorija
Zemljevid
Seznam