Pohodništvo - Portorož in Piran

Pohodništvo

Uživajte v razgledih na vsakem koraku

Varne, nenaporne in vedut polne pešpoti vas bodo popeljale skozi Piran, Portorož, Lucijo, Sečo, Strunjan in njihovo okolico. Nedaleč od urbanih središč vas bo pričakala pristna naravna in kulturna istrska krajina, ki vas bo pomirila in navdala z novo življenjsko energijo.

Z vodičem obiščite tudi najbolj skrite kotičke ali odkrijte posebnosti istrske pokrajine na zanimivih učnih poteh po krajinskih parkih. Ste za eksotično? Na pohodu spoznajte prakso iskanja prestižnih tartufov! Na vsakem koraku pa uživajte v razgledih, ki segajo vse od hrvaške Istre in severne italijanske obale, pa do slovenskih Alp in kraškega roba.

Top 5 doživetij

Zaupajte našim strokovnjakom! Za vas smo izbrali najboljše predloge in pakete, ki jih lahko doživite v Portorožu in Piranu z okolico.

29.90€
na osebo
Jamska avantura: Zabavni treking s kraško kulinariko
1.8.2019 - 1.8.2020
Oblecite jamarski kombinezon, čelado ter si nadenite karbidovko in z izkušenim jamarjem raziskujte skrivnostna jamska brezpotja!
Autentica – turistično razvojna agencija
32.90€
na osebo
Istrska pravljica
Okusite utrip podeželja Slovenske Istre in se popoldan sprostite ob morju! To je izlet, kjer boste pozabili na vsakodnevne skrbi!
Autentica – turistično razvojna agencija
47.90€
na osebo
Lov na tartufe - odkrivanje pristnih okusov Istre
1.1.2018 - 31.5.2020
Obiščite deželo tartufov in vina ter ji pustite, da vas očara!
Autentica – turistično razvojna agencija
Uživajmo podeželje

Uživajmo podeželje

Prenesite brezplačni vodnik, kjer so predstavljene kolesarske ture, zamisli za pohode in konjeniški izleti različnih težavnosti in za vsak okus. Spoznajte lepote Slovenske Istre aktivno!
Izberite jezik
Prenesi