Adrenalinske aktivnosti - Portorož in Piran

Agencija Lipicanaer

Naš izvor sega v leto 1990, v obliki, imenu, sestavi in dejavnosti kot jo izvajamo danes, pa se je podjetje formiralo leta 2010. Našo primarno dejavnost – letalsko šolo in izvajanje šolanja pilotov – smo razširili tudi s turistično ponudbo, ki obsega panoramske in taksi polete v Sloveniji in tujini ter posredovanje pri prodaji letalskih vozovnic v mednarodnem prometu in aranžmajev drugih turističnih agencij.

Fleksibilnost nam omogoča pripravo individualnih programov, znanje in izkušnje pa izvedbo čarterskega prevoza po vaših merah na katero koli svetovno destinacijo. Po dogovoru vam lahko uredimo tudi namestitev, prevoz in različne izlete ali pomagamo pri organizaciji sestankov, srečanj, konferenc ter drugih poslovnih dogodkov.

Bogato znanje in dolgoletne izkušnje so naša referenca za kakovostno finančno, operativno in komercialno svetovanje s področja letalske industrije, zanesljivost letalske šole ter uspešnost letalskega podjetja in turistične agencije v Sloveniji in širše. Posebna skrb pa bo tudi v prihodnje namenjena našim strankam, potnikom in poslovnim partnerjem, ki jim želimo približati prevoze in polete z letalom ter omogočiti nepozabno in prijetno izkušnjo z letenjem.

Sečovlje 19, 6333 Sečovlje
T: +386 (0)5 672 25 45