Blog - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Top termalna doživetja za družine

Se kdaj vprašate, kje najti pravo kombinacijo zabave, sprostitve in topline, ki jo lahko delite z vso družino? Imamo odgovor za vas!

V Portorožu in Piranu lahko izkusite edinstvena družinska termalna doživetja, kjer lahko domišljiji prepustite prosto pot in ob tem neizmerno uživate. Ker se zavedamo, da je vsaka družina unikatna, smo za vas pripravili seznam dogodivščin, med katerimi boste z lahkoto našli tisto, ki bo vam najbolj pisana na kožo.

In ne, ne bomo vas poslali v mrzlo vodo! Pri nas je namreč vedno toplo kot na najlepši poletni dan. Vabimo vas, da se potopite v naše ogrevane bazene in skupaj z nami odkrijete nov pomen besede »zabava«.

Termalna doživetja za vso družino

Čakata vas voda, prijetna kot popoldansko sonce, in občutek popolne sproščenosti, ki vas bo preplavil. V naših termalnih bazenih to niso le sanje.

Spustite se po toboganu, ki vas popelje v vodno osvežitev, in občutite valove veselja, ki se širijo po vseh kotičkih telesa. Uživajte v prijetnih masažah, ki bodo iz vašega telesa razblinile vso napetost, medtem ko se otroci igrajo v bazenih. Termalna doživetja v Portorožu in Piranu bodo vas in vašo družino napolnila s smehom, otroško igrivostjo in ustvarila nepozabne skupne trenutke.

Nastanitve za družine

Ni potopa v termalne vode brez udobne nastanitve, kamor se lahko vrnete po koncu dneva. Družinam prijazne nastanitve bodo poskrbele, da se boste počutili kot doma. Pri nas najdete prostorne in komfortne sobe, udobna ležišča in vse, kar potrebujete za popoln počitek. Nekatere nastanitve ponujajo tudi otroške igralnice, mini klube in animacijske programe, ki bodo poskrbeli za dodatno zabavo vaših najmlajših.

Oddih, ki vam bo za vedno ostal v spominu

Pri nas boste spoznali, da je lahko vsak dan prav posebna dogodivščina. Ne glede na to, ali se odločite za uživanje ob bazenu, sprostitev v wellness centru ali raziskovanje okolice, bo vsak dan drugačen in zanimiv. Da bo vaše doživetje resnično nepozabno, pa smo za vas pripravili še vrsto presenečenj. Ampak psst, to je skrivnost, ki jo boste odkrili le, če nas obiščete!

In naj vam za konec prišepnemo še nekaj: ni pomembno, kdo ste in koliko let štejete, pomembno je le, da si vzamete čas za tiste, ki jih imate radi, ter se skupaj z njimi prepustite radostim, ki jih prinaša življenje.

Se vidimo na termalnih doživetjih! Ne pozabite nam slediti tudi na Instagramu, kjer lahko odkrivate skrite kotičke in izveste, kaj se pri nas dogaja.