SUN & SEA & SALT for you - Portorož in Piran

Ste pripravljeni na solno doživetje?

Ste pripravljeni na solno doživetje?

Pravkar ste odkrili fantastično destinacijo, kjer so na prvem mestu doživetja. Drugačna, zabavna, okusna, sproščujoča. Takšna, ki bodo naredila vaš oddih preprosto čudovit in si jih boste zapomnili za celo življenje.

V ozadju se seveda skriva zgodba. O soli, ki je temelj destinacije. Sol je bila tu, še preden sta bila Portorož in Piran. V morju, zraku, nato v solinah in danes – v doživetjih.


Kulinarična razvajanja & Sol

Sol je najpomembnejša začimba, ki da piko na i vsaki jedi. Včasih pa sol ni zgolj začimba. Ko se druži z ribo v morju na primer. Ali ko skupaj z vetrom z juga ljubkuje istrske oljke. Odlično se ujema z domačim kruhom, pokapljanim s kakovostnim oljčnim oljem. In kako se prileže zraven kozarec vrhunskega lokalnega vina …

V naši kulinariki se vse začne in konča s soljo. Pridite, okusite to solno doživetje.

Kulinarična doživetja

Kulinarična doživetja

Spoznajte okuse slovenske Istre! Od rib in morskih jedi do avtentičnih lokalnih jedi naših babic in inovativnih sladic kot je torta s solnim cvetom.
Restavracije

Restavracije

Pestra ponudba jedi z mediteransko-istrskim podpisom si zasluži pestro ponudbo ambientov. Preverite nabor – od prestižnih restavracij do izvrstnih pristnih gostiln.
Istrski recepti

Istrski recepti

Si želite pričarati pristne okuse Istre tudi doma? V pomoč vam bodo naši recepti za najbolj tipične jedi, ki so jih pripravljale že naše none.

Wellness & Sol

Naše soline so edinstvene, saj v njih še danes pobirajo sol po 700 let starem tradicionalnem postopku. To je opaziti tudi v vrhunski kakovosti soli. In ravno zato je tukaj odličen prostor za wellness.

Sonce, morje in sol obljubljajo sprostitev, razvajanje in blagodejen vpliv na telo in dušo. Pridite, preizkusite to solno doživetje.


Wellness na solinah

Wellness na solinah

Sredi solnih polj se nahaja wellness, ki vas bo prepričal s svojo edinstvenostjo. Brez skrbi se lahko prepustite razvajanju in uživate v idiličnem razgledu na soline.
Doživetja za uživače

Doživetja za uživače

Prepustite se programom kot sta wellness na solinah in talasoterapija. Poskrbeli bodo za vašo sprostitev, zdravje in lepoto.

Aktivnosti v naravi & sol

Narava slovenske Istre je očarljiva. Vsak, ki jo doživi, se zaljubi v slikovite griče, vinograde in gozdove na eni strani ter morje, plaže in mogočne klife na drugi. Sol, ki jo morje radodarno deli z zrakom pa je razlog več, da ste aktivni in zadihate s polnimi pljuči. Z negativnimi ioni prežeto ozračje namreč pozitivno vpliva na zdravje in dobro počutje.

Izberite najljubšo aktivnost ali preizkusite vse in najpomembnejše – zabavajte se! Pridite, doživite to solno doživetje.

Doživetja za aktivne

Doživetja za aktivne

Z e-kolesom prekolesarite slikovite soline in raziščite zaledje slovenske Istre. V avtentičnih vasicah vas bodo postregli z domačim oljčnim oljem. Odličen je s sveže pečenim kruhom in ščepcem soli!
Aktivnosti v naravi

Aktivnosti v naravi

Neokrnjena narava in blagodejna obmorska klima sta odličen razlog za aktivnost. Raziščite kolesarske in pohodniške poti, SUP-ajte, jahajte ali izberite karkoli drugega. V akcijo!

Imate vprašanje?

COVID-19 – Slovenia is a green and safe country/destination

COVID-19 – When and how to cross the state border?

Želite ponudbo ali imate dodatna vprašanja?

Potrebujete pomoč pri iskanju namestitve?

Solna doživetja na družbenih omrežjih

Sonce, morje, sol in vi. Dodajte ključnike #portoroz #piran #ifeelsLOVEnia #sloveniamyway!