Portorož in Piran

Odkrij

Piran

Portorož

Drag button

Odkrij

1

Raznolikost slovenske Istre na enem mestu

Od urejenih plaž v objemu Jadranskega morja do razgibanih razglednih poti po rodovitnih podeželskih gričih. Od mondenih promenad do romantičnih uličic v soju bogate zgodovine. Od pristne tradicije lokalnih šeg in navad do sodobnega urbanega utripa.

Odkrijte vse obraze Portoroža, Pirana in okoliških krajev slovenske Istre.

Odkrij vse destinacije
Image overlay
2

Doživi

Obalna mesta za vsak okus

Portorož in Piran ponujata več kot le oddih na plaži! Prepustite se čarom lokalnega gostoljubja in z vsemi čuti izkusite vse, kar okolica ponuja. V vsakem letnem času vas pričakuje pestro dogajanje in široka paleta aktivnosti, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase. Sproščujoče ali aktivno, v paru ali družinsko, počitniško ali poslovno … poiščite doživetje, ki bo naredilo vaš obisk zares nepozaben.

Kako želite doživeti Portorož in Piran?

Izberite kategorijo doživetij, ki najbolj ustreza vašim željam in pričnite z raziskovanjem.

Pri nas se vedno dogaja!

December v Portorož: Prižig lučk in obisk Miklavža
Park hotela Kempinski Palace, Portorož
6.12. - 8.12.2019
15.00-22.00
Portorož bo zasijal v najlepši luči, s starodobnikom se bo pripeljal Miklavž in razveselil najmlajše.
Več
December v Portorožu: Slovenski vikend
Park Hotela Kempinski Palace, Portorož
13.12. - 15.12.2019
15.00-22.00
Praznični december v Portorožu vabi na pester slovenski vikend.
Več
Festival penin
Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož
26.12.2019
16.00-20.00
Portorož bo gostil že 8. Festival penin. V razkošni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož se bodo predstavljali peničarji iz Slovenije in ...
Več
December v Portorožu: otroški program v parku
Park hotela Kempinski Palace, Portorož
30.11. - 31.12.2019
16.00
Praznični december v Portorožu
Več
December v Portorožu: Božično-novoletni sejem
Park hotela Kempinski Palace, Portorož
29.11.2019 - 5.1.2020
Božično-novoletni sejem, pester glasbeni program in otroške animacije. Bogat izbor kulinaričnih dobrot ter izdelkov domače in umetnostne obrti.
Več

Ustvarite si popolno doživetje

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih doživetij, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

  • KULINARIČNO RAZVAJANJE
  • WELLNESS OB MORJU
  • KOLESARJENJE
  • KULTURNO RAZISKOVANJE
  • AKTIVNO V STIKU Z NARAVO
  • TOP 10 DOŽIVETIJ
  • VSA DOŽIVETJA
Potopite se v bogate okuse mediteranske kuhinje. Lokalne istrske sestavine in bogata kulinarična tradicija vas bosta popeljala na pravo gurmansko popotovanje.
Zakaj bi izbirali med morjem in termalnimi tretmaji, če si lahko privoščite oboje? Začutite moč morske vode in njenih naravnih produktov (slanica, sol, solni cvet, fango) v kombinaciji z wellness programi z lokalnim navdihom.
Stopite v stik z naravo in odkrivajte slikovite skrite kotičke Portoroža in Pirana kar na dveh kolesih. Razgibane kolesarske poti vas bodo vodile v dogodivščine, prepletene z istrsko kulturo in mediteransko naravno pokrajino.
Spoznajte starodavne zgodbe, ki še dandanes živijo med ulicami in pročelji obmorskih mest ter obiščite znamenitosti, ki jih krasijo. Živahni preplet kulture samo čaka, da ga odkrijete v vsem svojem čaru.
Izkoristite prav vsak sončni žarek in preživite dan aktivno, obdani s slikovitimi pogledi na mogočne klifne stene in solinska polja. Vodne radosti, jutranja joga ob morju, kolesarjenje po razgibani istrski pokrajini ali izlet po okoliških krajih – izbira je vaša.
Naš mali Ščepec Mediterana ima presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.
Image overlay
3

Načrtuj

Vse na enem mestu

Uredite vse potrebno za brezskrben obisk. Poiščite udobno namestitev po vaši meri, načrtujte pot in se izognite nepotrebnim organizacijskim zagatam, ki vam lahko zagrenijo obisk. Na enem mestu smo zbrali vse, kar vam lahko pride prav pri načrtovanju vaših dni v Portorožu in Piranu.

Ustvarite si popolne počitnice

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

od
60.00€
na osebo
Novo leto v Talasu Strunjan
27.12.2019 - 5.1.2020
Doživite novo leto ob morju
Hotel Vile Strunjan
Več
od
354.00€
na osebo na noč
Istrski okusi
1.9.2018 - 27.12.2019
Okusite bogate arome in okuse sveže nabranih istrskih tartufov in uživajte v degustaciji lokalnih vin s hotelom Kempinski Palace Portorož.
Kempinski Palace Portorož
Superior
Več

Vaše mnenje šteje