Tiskovine - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Tiskovine

Legende Pirana

Interaktivno vodenje po Piranu lahko doživite z brezplačno nexto aplikacijo. Kvizi, izzivi, naloge in obogatena resničnost vas bodo zagotovo prevzeli. 

Muzeji Pirana

V Piranu delujejo številni večji ali manjši, po vsebini in značaju različni muzeji in galerije. V zgibanki vam predstavljamo 10 najzanimivejših. 

Ščepec Mediterana

Katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana se ponaša s fotografijami, ki temeljijo na novem konceptu trženja. Opira se na pripovedovanje zgodb, hkrati pa dodaja še malo hudomušnosti in sanjave domišljije. 

Koledar prireditev 2017 za slovensko Istro

Koledar prireditev 2017 za slovensko Istro so izdale vse štiri obalne občine: Občina Ankaran, Mestna občina Koper, Občina Izola in Turistično združenje Portorož v imenu Občine Piran. Koledar vsebuje okoli 120 prireditev z različnih področij: šport, glasbo, kulinariko, prireditve za otroke ipd., kjer bo zagotovo vsak našel nekaj zase.

Okusi Istre

Interaktivna brošura (SLO/EN/DE/IT) 

Povabite družino, prijatelje, poslovnega partnerja ali svojega dragega. Pridružite se nam pri raziskovanju okusov slovenske Istre.

Zemljevid Portoroža in Pirana

Zemljevid vam bo v pomoč pri odkrivanju znamenitosti našega kraja in okolice, na voljo pa vam je tudi veliko uporabnih informacij.

Obrazec za naročilo tiskanih brošur

Količina naročenih brošur je omejena na 2 izvoda. Če želite naročiti več kot 1 brošuro, prosim vpišite pod opombe.
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba