Tiskovine - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Tiskovine

Legende Pirana

Interaktivno vodenje po Piranu lahko doživite z brezplačno nexto aplikacijo. Kvizi, izzivi, naloge in obogatena resničnost vas bodo zagotovo prevzeli. 

Muzeji Pirana

V Piranu delujejo številni večji ali manjši, po vsebini in značaju različni muzeji in galerije. V zgibanki vam predstavljamo 10 najzanimivejših. 

Ščepec Mediterana

Katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana se ponaša s fotografijami, ki temeljijo na novem konceptu trženja. Opira se na pripovedovanje zgodb, hkrati pa dodaja še malo hudomušnosti in sanjave domišljije. 

Piranski kulturni zakladi

Brošura z zemljevidom predstavlja novo pridobitev pri promociji kulturnega turizma Pirana in zaledja. Na voljo je v štirih jezikovnih različicah, in sicer v slovenskem, italijanskem, angleškem in nemškem jeziku. Prikazuje šest kulturnih turističnih poti v Piranu in zaledju. Brošura je bila izdelana v sklopu evropskega projekta HERA, ki je sofinanciran iz Jadranskega čezmejnega programa IPA 2007-2013. 

TOP 10 Portorož & Piran

Interaktivna brošura (SI/EN/DE/IT/RU)

Naš mali Ščepec Mediterana ima prav presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših turističnih atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.

Piranske pešpoti

Piranske pešpoti vabijo na odkrivanje naših skritih kotičkov in razkrivajo veličasne razglede na našo razgibano obalo. 

Okusi Istre

Interaktivna brošura (SLO/EN/DE/IT) 

Povabite družino, prijatelje, poslovnega partnerja ali svojega dragega. Pridružite se nam pri raziskovanju okusov slovenske Istre.

Zemljevid Portoroža in Pirana

Zemljevid vam bo v pomoč pri odkrivanju znamenitosti našega kraja in okolice, na voljo pa vam je tudi veliko uporabnih informacij.

Uživajmo podeželje

Portorož in Piran z okolico sta odlična izhodiščna točka za kolesarske, pohodniške in konjeniške izlete po razgibani Slovenski Istri.Da bo njeno odkrivanje lažje, smo za vas pripravili brezplačni vodnik Uživajmo podeželje v tiskani in elektronskih izdajah. Namenjen je vsem, ki boste lepote Slovenske Istre spoznavali s kolesom, peš ali na konju. Ponujamo vam 17 različnih možnosti za kolesarske ture, 19 zamisli za pohode in tri za konjeniške izlete. Skupno je v vodniku predstavljenih 39 različnih poti.

Obrazec za naročilo tiskanih brošur

Količina naročenih brošur je omejena na 2 izvoda. Če želite naročiti več kot 1 brošuro, prosim vpišite pod opombe.
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba