Tiskovine - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Tiskovine

Ščepec Mediterana

Katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana se ponaša s fotografijami, ki temeljijo na novem konceptu trženja. Opira se na pripovedovanje zgodb, hkrati pa dodaja še malo hudomušnosti in sanjave domišljije. 

Piranski kulturni zakladi

Brošura z zemljevidom predstavlja novo pridobitev pri promociji kulturnega turizma Pirana in zaledja. Na voljo je v štirih jezikovnih različicah, in sicer v slovenskem, italijanskem, angleškem in nemškem jeziku. Prikazuje šest kulturnih turističnih poti v Piranu in zaledju. Brošura je bila izdelana v sklopu evropskega projekta HERA, ki je sofinanciran iz Jadranskega čezmejnega programa IPA 2007-2013. 

Portorož & Piran Top 10

Interaktivna brošura (SI/EN/DE/IT/RU)

Naš mali Ščepec Mediterana ima prav presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših turističnih atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.

Koledar prireditev 2017 za slovensko Istro

Koledar prireditev 2017 za slovensko Istro so izdale vse štiri obalne občine: Občina Ankaran, Mestna občina Koper, Občina Izola in Turistično združenje Portorož v imenu Občine Piran. Koledar vsebuje okoli 120 prireditev z različnih področij: šport, glasbo, kulinariko, prireditve za otroke ipd., kjer bo zagotovo vsak našel nekaj zase.

Okusi Istre

Interaktivna brošura (SLO/EN/DE/IT) 

Povabite družino, prijatelje, poslovnega partnerja ali svojega dragega. Pridružite se nam pri raziskovanju okusov slovenske Istre.

Zemljevid Portoroža in Pirana

Zemljevid vam bo v pomoč pri odkrivanju znamenitosti našega kraja in okolice, na voljo pa vam je tudi veliko uporabnih informacij.

Obrazec za naročilo tiskanih brošur

Količina naročenih brošur je omejena na 2 izvoda. Če želite naročiti več kot 1 brošuro, prosim vpišite pod opombe.
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba