Sporočila za javnost - 2015 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Sporočila za javnost - 2015

Portorož, 6.6.2015

Najlepši vrt v Občini Piran 2015

Ocenjevanje za Najlepši vrt v Občini Piran poteka zdaj že četrto leto zapored in je odlična priložnost za dviganje kakovosti vrtov in posledično tudi javnih zelenih površin ter krajinske podobe našega kraja oz. občine.
Preberite več
5.6.2015

AS - Konferenca Kulturna dediščina in kulturni turizem - možnosti in priložnosti

Konferenca Kulturna dediščina in kulturni turizem – možnosti in priložnosti, v okviru projekta AS – Arheologija za vse je potekala v petek, 5. junija 2015, v Piranu. Turistično združenje Portorož je pripravilo predavanje na temo projektov kulturnega turizma v piranski občini. Konferenca je odprta in namenjena vsem, ki jih problematika zanima, povezati želi akterje na področju kulturne dediščine, turistične delavce, univerze, študente in ljudi iz prakse.
Preberite več
Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož, 30.5.2015

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož

Dnevi vrtnic in wellnessa, 30. 5. - 7. 6. 2015 Portorož bo devet dni v znamenju vrtnic in wellnessa. Vrtnico Portorož bo na osrednji prireditvi 6. junija v gredico slavnih posadil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Letos prodanih kar 10.000 vrtnic Portorož, še zadnje sadike bodo naprodaj naslednjo soboto.
Preberite več
18.5.2015

Destinacija Portorož & Piran se predstavlja na najpomembnejših trgih

Turistična destinacija z največ prenočitvami v državi se je minuli teden predstavila najpomembnejšim italijanskim novinarjem s področja turizma in wellnessa. Junija sledijo tudi predstavitve na drugem najpomembnejšem trgu - v Avstriji.
Preberite več
30.4.2015

Portorož pričakuje turiste s prenovljeno informacijsko pisarno

Po 15 letih je turistično informacijska pisarna Portorož končno zasijala v novi preobleki in je tik pred prvomajskimi prazniki pripravljena na sprejem turistov. Te bo poleg prijaznih informatorjev pričakala prostornejša in svetlejša notranjost modernejših oblik in materialov.
Preberite več
28.4.2015

V Padno na Praznik olja in bledeža!

Prvomajski prazniki bodo kot nalašč za obisk piranskega zaledja. V Padni vas čakajo pristna istrska doživetja ter bogata ponudba avtohtonih sort oljčnega olja in jedi iz bledeža (blitve). Sobotni večer bo z istrskim temperamentom začinil Rudi Bučar.
Preberite več
1.4.2015

Obvestilo o tečaju za lokalne turistične vodnike 2015

Vabimo vas, da se udeležite strokovnega tečaja za lokalne turistične vodnike, ki ga v skladu z Odlokom treh obalnih občin organizira Turistično združenje Portorož, g. i. z. 23., 24. in 26. 04. 2015. Uspešno opravljen tečaj bo osnova za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika na območju treh obalnih občin Koper, Izola in Piran ter za vpis v register turističnih vodnikov slovenske Istre.
Preberite več
30.3.2015

Uspešna predstavitev Istre in Krasa na dogodku Expo Gate v Milanu

Regija Istra & Kras se je 21. in 22. marca predstavila na pomembnem promocijskem dogodku v središču Milana na prizorišču Expo Gate. S svojimi lokalnimi posebnostmi so se predstavile vse slovenske regije in tako obiskovalce povabile, da obiščejo slovenski paviljon med 1. majem in 31. oktobrom.
Preberite več
10.2.2015

Portorož in Piran v varnem zavetju pred zimo

Ko drugje v Evropi cele tedne vladajo zimske razmere z meglo, s snegom in temperaturami pod ničlo, si lahko v Portorožu ali Piranu privoščite kavico kar zunaj na terasi ter uživate v razgledu na modro morje, bleščeče nebo in zasnežene Alpe v daljavi. V centrih dobrega počutja lahko plavate v topli morski vodi, se razvajate v savnah ali na masažah. Ugodna mikroklima pa dopušča tudi razne aktivnosti na prostem.
Preberite več
5.1.2015

V Portorožu in Piranu presegli 1.1 milijona nočitev

December prinesel kar 17 % več nočitev. V letu 2014 realiziranih več kot 1.1 milijona hotelskih nočitev. Novo leto prinaša pomembno turistično novost - enoten spletni rezervacijski sistem za vso destinacijo.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba