Sporočila za javnost - 2015 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Sporočila za javnost - 2015

Portorož, 27.12.2015

Naj penina Portoroža 2015 je Br'stovska penina vinarstva Rebula

Festival penin je v Portorož privabil množico obiskovalcev. Slavila je Br'stovska penina - malvazija 2008 vinarstva Rebula. Piko na i je dodal čudovit koncert Tria Eroika.
Preberite več
18.12.2015

Dobra penina se mora lepo iskriti

27. decembra bo Portorož v znamenju mehurčkov. Poleg odličnih slovenskih, italijanskih in hrvaških penin bo pozornost pritegnil tudi francoski šampanjec svetovnega slovesa.
Preberite več
4.12.2015

S prižigom prazničnih luči je v Portorožu zadišalo po kuhanem vinu in praznikih

V Portorožu in Piranu se je danes pričel niz decembrskih prireditev. Odprtje božično-novoletne tržnice in obisk Miklavža sta pritegnila številne obiskovalce. Tržnica bo odprta ob petkih, sobotah in nedeljah do 3. januarja 2016.
Preberite več
25.11.2015

Portorož z združeno ponudbo poslovnega turizma

Turistično združenje Portorož predstavlja združeno ponudbo poslovnega turizma. Več kot 100 nemških novinarjev na predstavitvi v Münchnu. Nov video obuja poletne spomine.
Preberite več
18.11.2015

Nikar ne joči, Poletje bo kmalu spet nazaj!

Brez skrbi, poletje bo kmalu spet nazaj. Do takrat pa uživajte v romantičnih zgodbah in utrinkih minulega poletja v Portorožu & Piranu.
Preberite več
11.11.2015

Ob morju je zima prijaznejša

Vas že zdaj zebe ob misli na prihajajočo zimo in sneg? Ob morju je zima prijaznejša: temperature so krepko nad slovenskim povprečjem, snega ni, odlično morsko kosilo pa si lahko privoščite kar zunaj na sončni terasi. Dodajte še romantičen sprehod po Piranu, sproščanje v enem izmed portoroških centrov dobrega počutja in pozabili boste na vse hudo. Ob vsem tem pa ne boste zamudili decembrskega prazničnega vzdušja!
Preberite več
16.10.2015

Piran v prvem planu

Piran v prvem planu na turistični borzi v Riminiju in doma, kjer je prejel drugo nagrado za najbolj gostoljuben turističen kraj. Zlati boben prinaša številne kreativne ideje za promocijo destinacije. V devetih mesecih več kot 935.000 hotelskih nočitev.
Preberite več
27.9.2015

Grb odličnosti v turizmu

V nedeljo, 27. septembra, smo v občini Piran obeležili Svetovni dan turizma. Ob tej priložnosti je župan Peter Bossman podelil Grb odličnosti v turizmu 2015. Dobitnik priznanja Grb odličnosti v turizmu 2015 je Miran Ibrahimagič.
Preberite več
23.9.2015

Svetovni dan turizma v Portorožu & Piranu

Ob Svetovnem dnevu turizma bodo v Portorožu slavnostno podelili Grb odličnosti v turizmu 2015. Organizirani bodo brezplačni ogledi Pirana in izleti v piransko zaledje, brezplačni pa bodo tudi avtobusni prevozi. September prinesel kar 10 % več nočitev.
Preberite več
Občina Piran, 16.9.2015

Občina Piran je tudi letos aktivna v Evropskem tednu mobilnosti 2015

Občina Piran se je tudi letos pridružila aktivnostim v sklopu Evropskega tedna mobilnosti, ki poteka od 16. do 22. septembra 2015
Preberite več
Občina Piran, 24.8.2015

Nove maksimalne tarife za izvajanje avtotaksi prevozov

Občinski svet Občine Piran je na 6. redni seji sprejel Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o avtotaksi prevozih na območju Občine Piran, s katerimje bila določena višina maksimalne tarife za izvajanje avtotaksi prevozov na območju Občine Piran.
Preberite več
24.8.2015

Poletja še ni konec - sezona dogodkov se nadaljuje!

To poletje se številni obiskovalci Portoroža in Pirana zagotovo ne dolgočasijo. Piran je postal prizorišče številnih kulturnih prireditev, zabavno dogajanje pa je doseglo vrhunec minuli konec tedna s Portoroškimi nočmi. V prihajajočih dneh pa nas čaka še veliko kulturnih in športnih prireditev.
Preberite več
29.7.2015

Prihajajo dolge in vroče Portoroške noči

Letošnje portoroške noči bodo še daljše in bolj vroče, saj se avgusta v Portorožu obetajo odlični koncerti.
Preberite več
28.7.2015

Živahna turistična sezona v Portorožu in Piranu

Julija našteli za 5 % več nočitev. Tudi na letni ravni ostajajo turistične številke pozitivne. Avgust prinaša pravi ognjemet prireditev. Spletna oglaševalska kampanja na italijanskem trgu in nov promocijski katalog Ščepec Mediterana.
Preberite več
14.7.2015

Istrski okusi ponovno preplavili Rikarjo vas

Družina Jernej je letos že tretjič zapored povabila predstavnike Portoroža, Pirana in Istre na avstrijsko Koroško, v Rikarjo vas ob Klopinjskem jezeru. Turistično združenje Portorož je tako minuli konec tedna, 11. in 12. julija, predstavljalo turistično destinacijo na kulinaričnem vikendu v družinskem gostišču Mochoritsch.
Preberite več
6.7.2015

Praznik vina in česna v Novi vasi

V soboto se pričenja že četrti Praznik vina in česna v Novi vasi nad Dragonjo. Obiskovalci bodo lahko okusili domače vino, istrski rdeči česen in druge kulinarične dobrote. V soboto dopoldan bo potekalo tudi srečanje Novih vasi Slovenije.
Preberite več
Bernardin, Portorož, 3.7.2015

Z električno mobilnostjo gostom in okolju prijazni

Družba Hoteli Bernardin je strateško zavezana k načelu trajnostnega razvoja in s tem odgovornosti do okoljskih poslovnih odločitev, povezanih z vlaganji na tem področju. V hotelih postopno in vztrajno vpeljuje trajnostne rešitve na področju energetske učinkovitosti.
Preberite več
2.7.2015

Ščepec Mediterana - nove fotografije destinacije Portorož & Piran

Destinacija Portorož & Piran se bohoti s čisto svežimi fotografijami, ki smo jih spomladi posneli v sodelovanju s fotografom Matevžem Kostanjškom in agencijo AV studio.
Preberite več
29.6.2015

Poletna promocija Portoroža in Pirana v polnem zamahu

Sodobni tržni prijemi v sodelovanju turističnega gospodarstva in lokalnega okolja. Državni praznik je letos v Portorož in Piran pripeljal več gostov kot lani. Poletno sezono bodo popestrile številne tradicionalne prireditve. Pričela se je poletna spletna oglaševalska akcija. Turistični združenji Portorož in Izola združujeta moči.
Preberite več
Turistično združenje Portorož na konferenci promocije kulturnega turizma na Jadranu, 9.6.2015

Turistično združenje Portorož na konferenci promocije kulturnega turizma v Dubrovniku

Turistično združenje Portorož se je 9. in 10. junija udeležilo konference v Dubrovniku. Konferenca je del evropskega projekta HERA (Tourism of Adriatic heritage) na temo promocije kulturnega turizma na Jadranu.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba