Sporočila za javnost - 2014 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Sporočila za javnost - 2014

15.10.2014

Destinacija Portorož & Piran močno prisotna na italijanskem trgu

Gostilna Portorož & Piran privabila številne obiskovalce turistične borze TTG Rimini. Turistično združenje Portorož je gostilo televizijsko ekipo RAI. Destinacijski portal www.portoroz.si dosega odlične rezultate, še posebej na italijanskem trgu.
Preberite več
1.9.2014

Poletna sezona kljub vremenu uspešna

Poletna sezona navkljub slabemu vremenu prinesla enake rezultate kot leta 2013. Digitalna komunikacijska akcija je generirala kar 41 % več obiskov spletnega portala www.portoroz.si. Kulturni turizem kot priložnost za razvoj destinacije.
Preberite več
14.7.2014

Novovaške domačije odprle svoja vrata

Nova vas nad Dragonjo je minuli konec tedna zaživela v znamenju vina in istrskega rdečega česna.
Preberite več
14.5.2014

Vabljeni v Portorož na Festival vrtnic in cvetja

Portorož bo ta konec tedna gostil tretji Festival vrtnic in cvetja. V rožnem vrtu bo kmalu začela rasti gredica slavnih, prvo vrtnico Portorož bo tja zasadila Tinkara Kovač.
Preberite več
5.5.2014

Turistični obisk med prvomajski prazniki

Destinacija Portorož & Piran je bila med prazniki kljub slabemu vremenu dobro obiskana. Za 1. maj smo zabeležili 12 % več nočitev v primerjavi z lani. Spodbudni so tudi aprilski rezultati.
Preberite več
30.4.2014

Praznik olja in bledeža

V soboto, 3. maja, se bo v Padni pričel Praznik olja in bledeža. Obiskovalci bodo lahko med 10.00 in 19.00 na istrski kmečki tržnici okusili bogato ponudbo avtohtonih sort oljčnega olja ter jedi iz bledeža (blitve) in drugih kakovostnih lokalno pridelanih sestavin.
Preberite več
29.4.2014

Datum prvega čarterskega poleta med Portorožem in Italijo prestavljen

Turistično združenje Portorož je bilo danes iz Italije obveščeno, da prvi čarterski polet Portorož-Salerno-Rim-Catania 1. maja še ne bo izveden. Italijanska agencija CTM Travelair iz Neaplja je sporočila, da ima italijanska Agencija za civilno letalstvo (ENAC) dodatne zahteve do letalskega prevoznika Minoan Air in letališča Salerno v zvezi z operativnimi postopki za izvedbo letov. Pogodba med tujimi partnerji mora biti zato v tem segmentu revidirana, kar bo urejeno v najkrajšem možnem času.
Preberite več
1.4.2014

Nova čarterska povezava med Italijo in Portorožem

1. maja bo vzpostavljena čarterska povezava med Salernom, Rimom, Catanio in Portorožem. Turistično gospodarstvo si obeta povečanje števila italijanskih gostov. Predstavitev nove povezave tudi v Neaplju.
Preberite več
2.1.2014

Uspešno turistično leto v piranski občini

Dober praznični obisk destinacije Portorož & Piran. Leto 2013 zaključeno s pozitivnimi številkami.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba