Portorož in Piran - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Portorož in Piran

Portorož

Dragulj Sredozemskega morja

Kdor je ta dragulj kdaj videl s ptičje perspektive, torej v celoti, ne potrebuje veliko besed, da bi opisal njegovo izjemnost! Portorož, „kopališče svetovnega slovesa“, kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi, sadnim drevjem.

Piran

Srednjeveško mestece, ki mu je skozi stoletja pečat pustila bližina mogočnih Benetk, nedvomno sodi med najlepša, najbolj ohranjena in najpristnejša sredozemska mesta. To pa še ni vse: ta edinstveni drobni zaklad ponuja še čudovito nedotaknjeno naravo, kulturo na vsakem vogalu, pa prvovrstno sol, oljčno olje, vino, zelenjavo in ribe.

Najboljše pri tem pa je, da so vse te lepote in dobrote tako blizu! Vabimo vas, da si pridete ta naš zaklad ogledat – in ga odkrijete čisto zase … 

Čisto blizu vas

Bližina je za nas že od nekdaj pomemben dejavnik: smo blizu morja, narave in kulture. Tu, sredi Evrope, na stičišču slovanskega in romanskega sveta, smo se v tisočletni zgodovini naučili biti blizu človeku – tistim, ki so prišli in znova odšli, predvsem pa tistim, ki nas dandanes obiskujejo, da bi bili krajši (ali daljši) čas del našega življenja – saj prav takrat nastane to posebno vzdušje, ki ga imenujemo "dopust".

On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba