Novice za partnerje - 2017 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje - 2017

30.5.2017

Pričenjajo se poletno obarvane prireditve

V slovenski Istri se pričenjajo poletne prireditve in festivali. V Portorožu bodo v mesec junij vstopili z Dnevi vrtnic in zdravih okusov, Izola pripravlja Kino Otok in številne kulinarične prireditve, v Kopru bo dogajanje razgibano in sladko, na plažah Valdoltra in Študent pa se pričenja serija dogodkov Poletje v Ankaranu.
Preberite več
25.5.2017

Entente Florale Europe 2017

Piran bo letošnje leto sodeloval v prestižnem tekmovanju za naziv najlepše urejenih evropskih mest in krajev Entente Florale Europe 2017. Entente Florale Europe je evropsko hortikulturno ocenjevanje, katerega osnovni namen je povečevati kvaliteto življenja prebivalcev v povezavi z urejenostjo okolja. S svojo dejavnostjo vpliva na dvig bivanjske kulture in estetsko ter naravi prijazno ureditev življenjskega okolja.
Preberite več
19.5.2017

Lepa Vida od 25. maja spet z vami

Sončni žarki postajajo vse močnejši in vonj po bližajočem se poletju nas vabi, da si v toplejši polovici leta vzamemo čas zase, za razvajanje in za sprostitev.
Preberite več
29. in 30. april 2017, 29.4.2017

Praznik olja in bledeža v Padni

V Padni bodo ta konec tedna kraljevali oljčno olje in jedi iz bledeža (blitve). V soboto zvečer bo nastopila skupina Calegaria, v nedeljo pa bo praznik sklenilo kresovanje in koncert Rudija Bučarja.
Preberite več
18.4.2017

Velikonočni turistični obisk dober aprilskemu vremenu navkljub

V času velikonočnih praznikov so turisti v občini Piran ustvarili 17.750 hotelskih nočitev. Odličen pričetek leta: v prvih treh mesecih za 9 % več, v prvi polovici aprila pa kar 48 % več nočitev v primerjavi z lani.
Preberite več
3.4.2017

Pred vrati pomlad in Istrski maraton

April v Slovenski Istri bodo obogatili predvsem dogodki na prostem, saj pomladno vreme kar vabi na plan. Poleg številnih kulinaričnih in kulturnih prireditev bo pomladne dni zagotovo zaznamoval 4. Istrski maraton z zanimivim spremljajočim dogajanjem, ki bo navdušilo obiskovalce in domačine.
Preberite več
31.3.2017

Razpis za delovno mesto Vodja prireditev na destinaciji Portorož & Piran

Na osnovi sklepa nadzornega sveta Turističnega združenja Portorož, g. i .z. z dne 15. 3. 2017, nadzorni svet združenja razpisuje delovno mesto: VODJA PRIREDITEV NA DESTINACIJI PORTOROŽ & PIRAN (m/ž). Delovno mesto se razpisuje za obdobje 1 leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Rok za prijavo je do vključno 18. 4. 2017.
Preberite več
Weiz, Avstrija, 27.3.2017

Destinacija Portorož & Piran na predstavitvi v avstrijskem Weizu

Turistično združenje Portorož je minuli vikend skupaj z istrskimi kulinaričnimi ponudniki v avstrijskem Weizu predstavljalo turistično destinacijo Portorož & Piran. Dogodka so se udeležili tudi veleposlanik Republike Slovenije v Avstriji dr. Andrej Rahten, župan občine Weiz Erwin Eggenreich, župan občine Piran Peter Bossman in vodja slovenske turistične organizacije na Dunaju Jan Ciglenečki.
Preberite več
Portorož, 8.3.2017

Piran ponovno zabeležil največ turističnih prenočitev v državi

Piran je tudi v 2016 občina z največ turističnimi prenočitvami v državi. V vseh namestitvenih kapacitetah je bilo ustvarjenih skoraj 1.5 mio nočitev, kar je 6 % več kot leta 2015.
Preberite več
22.2.2017

Ta vikend nas čaka Istrski karneval

Istra je že pripravljena na pustovanje; pustne povorke, rajanje in ples, ki nas čakajo ta vikend. Poleg pustnih mask, pa bodo Izolo v nedeljo preplavili kolesarji, odvila se bo namreč 4. Velika nagrada Izole – mednarodna kolesarska dirka, ki bo v Istro pripeljala kolesarje iz več kot 20 držav.
Preberite več
14.2.2017

Povabilo k oddaji ponudbe za vzpostavitev in vzdrževanje novega spletnega portala www.portoroz.si

Predmet javnega naročila je vzpostavitev novega spletnega portala www.portoroz.si, vključno s prenosom podatkov iz sedanjega portala in vnosom novih vsebin: priprava končnega koncepta postavitve spletne strani, programiranje, postavitev, oblikovanje grafičnih elementov in vnos besedil in datotek, vzpostavitev testnega delovanja portala, izobraževanje pri naročniku za urednike spletnega portala in izvajanje prilagoditev v testnem obdobju in vzdrževanje, zagotavljanje gostovanja in delovanja spletnega portala na strojni opremi ponudnika za obdobje 36 mesecev od vzpostavitve produkcijskega delovanja spletnega portala.
Preberite več
Portorož, 16.3.-19.3., 6.2.2017

Obvestilo o tečaju za lokalne turistične vodnike 2017

Spoštovani, vabimo vas na strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike, ki ga v skladu z Odlokom treh obalnih občin (Koper, Izola, Piran) iz leta 2006 organizira Turistično združenje Portorož, g. i. z.
Preberite več
3.1.2017

V Portorožu in Piranu zaključili leto z 1,18 milijona hotelskih nočitev

Božično-novoletni prazniki prinesli dobre rezultate. Poleg hotelskih gostov je destinacijo preplavilo tudi mnogo dnevnih obiskovalcev, ki so jih pritegnile številne prireditve. Uspešno leto 2016 v piranski občini prineslo 5-odstotno rast hotelskih nočitev.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba