Novice za partnerje - Februar 2017 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje - Februar 2017

22.2.2017

Ta vikend nas čaka Istrski karneval

Istra je že pripravljena na pustovanje; pustne povorke, rajanje in ples, ki nas čakajo ta vikend. Poleg pustnih mask, pa bodo Izolo v nedeljo preplavili kolesarji, odvila se bo namreč 4. Velika nagrada Izole – mednarodna kolesarska dirka, ki bo v Istro pripeljala kolesarje iz več kot 20 držav.
Preberite več
14.2.2017

Povabilo k oddaji ponudbe za vzpostavitev in vzdrževanje novega spletnega portala www.portoroz.si

Predmet javnega naročila je vzpostavitev novega spletnega portala www.portoroz.si, vključno s prenosom podatkov iz sedanjega portala in vnosom novih vsebin: priprava končnega koncepta postavitve spletne strani, programiranje, postavitev, oblikovanje grafičnih elementov in vnos besedil in datotek, vzpostavitev testnega delovanja portala, izobraževanje pri naročniku za urednike spletnega portala in izvajanje prilagoditev v testnem obdobju in vzdrževanje, zagotavljanje gostovanja in delovanja spletnega portala na strojni opremi ponudnika za obdobje 36 mesecev od vzpostavitve produkcijskega delovanja spletnega portala.
Preberite več
Portorož, 16.3.-19.3., 6.2.2017

Obvestilo o tečaju za lokalne turistične vodnike 2017

Spoštovani, vabimo vas na strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike, ki ga v skladu z Odlokom treh obalnih občin (Koper, Izola, Piran) iz leta 2006 organizira Turistično združenje Portorož, g. i. z.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba