Novice za partnerje - 2016 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje - 2016

Kristalna dvorana, Hotel Kempinski Palace Portorož, 27.12.2016

Peneči blišč v Portorož privabil množico obiskovalcev

Festival penin je v Portorož ponovno pritegnil množico obiskovalcev, ki je v očarljivem ambientu Kristalne dvorane okušala izbrane mehurčke. Dogodek je dodatno obogatil koncert skupine Perpetuum Jazzile, razglasili pa so tudi zmagovalno penino Portorož 2016.
Preberite več
Kristalna dvorana in Park pred Hotelom kempinski Palace Portorož, 19.12.2016

V Portorož na 5. Festival penin

26. december bo v znamenju mehurčkov. Poleg vrhunskih slovenskih, italijanskih, avstrijskih in francoskih penin ter šampanjcev bo za odlično vzdušje poskrbela vokalna zasedba Perpetuum Jazzile.
Preberite več
15.12.2016

Predbožični dogodki v Portorožu in Piranu

Nadaljuje se pester prireditveni program na božičnem sejmu Vse sladkosti življenja. Ta teden mu bodo dodali še dobrodelno noto. Nastopili bodo Vagabunda, Lush Hush in žonglerska skupina Čupakabra, otroci pa si bodo lahko ogledali predstavo »Miškolinčkovo rajanje«.
Preberite več
30.11.2016

Decembrsko prireditveno dogajanje v slovenski Istri

Praznične luči bodo ta konec tedna osvetlile istrske občine. Vse sladkosti življenja v Portorožu in Piranu, Veseli december v Izoli, Magični december v Kopru in December v Ankaranu bodo poskrbeli za pisano paleto prazničnih dogodkov za vse okuse: od božičnih sejmov, drsališč, predstav za otroke do odličnih koncertov. Silvestrovanja na prostem ob naravnih kulisah obmorskih krajev.
Preberite več
11.11.2016

Prižig lučk in vse decembrske sladkosti

Portoroški božični sejem Vse sladkosti življenja bo letos popestril bogat spremljevalni program. Decembrsko vzdušje se bo pričelo 2. decembra s slavnostnim prižigom praznične osvetlitve in obiskom Miklavža. Prireditve za vse okuse in starosti bodo potekale skoraj vsak dan v mesecu.
Preberite več
Portorož, 4.11.2016

Jesenski prazniki so turiste zvabili na morje

Letošnji jesenski prazniki so prinesli skoraj dvakrat več nočitev. Oktobrski rezultati kar za petino boljši, v desetih mesecih letošnjega leta pa petodstotna rast in že več kot milijon hotelskih nočitev.
Preberite več
3.11.2016

V pričakovanju pestrega decembrskega dogajanja

V času jesenskih počitnic zabeležili kar 82 % več hotelskih nočitev. Digitalna promocijska kampanja v podporo turističnemu obisku v hladnejših mesecih. Decembrsko dogajanje v Portorožu vsako leto živahnejše.
Preberite več
Piran in okolica, 3.10.2016

Po poteh kulturnega turizma po Piranu in okolici

V sklopu projekta HERA – Trajnostno upravljanje turizma jadranske dediščine je v sredo, 28. septembra 2016, v Mediadomu Pyrhani v Piranu potekala predstavitev nove zgibanke Piranski kulturni zakladi – Po poteh kulturnega turizma po Piranu in okolici.
Preberite več
25.9.2016

Grb odličnosti v turizmu 2016

V nedeljo, 25. septembra, smo v občini Piran obeležili Svetovni dan turizma. Ob tej priložnosti je župan Občine Piran Peter Bossman podelil Grb odličnosti v turizmu 2016, ki ga je prejel Ivan Silič.
Preberite več
21.9.2016

Oktobrski dogodki v Portorožu & Piranu

Od 2. do 7. oktobra bo v Portorožu in Piranu potekal Golden Age Gym Festival. Dogodek, ki pod okriljem Evropske gimnastične zveze vsake dve leti gostuje po različnih lokacijah po Evropi, je namenjen aktivnim starejšim posameznikom, ki bi radi preživeli teden dni aktivnih počitnic v družbi svojih vrstnikov iz različnih evropskih držav.
Preberite več
19.9.2016

Svetovni dan turizma v Portorožu & Piranu

Ob Svetovnem dnevu turizma bodo organizirani brezplačni ogledi Pirana in zaledja, brezplačne ali znižane vstopnine ter vodeni ogledi v muzejih, galerijah in akvariju. Brezplačni bodo tudi avtobusni prevozi. Grb odličnosti v turizmu bodo letos slavnostno podelili v Padni. Začetek septembra prinesel za 7 % več hotelskih nočitev.
Preberite več
Piran, 6.9.2016

70. Pomorski krst

Od 9. do 11. septembra bo v Piranu potekal že 70. Pomorski krst. Dogajanje bodo popestrile gusarske igre, dobrodelni maraton in gusarska zabava, vrhunec pa bosta predstavljala tradicionalna povorka "sužnjev" in krst pred Tartinijevim gledališčem. V portoroškem razstavišču Monfort bo na ogled razstava o zgodovini Pomorskega krsta.
Preberite več
13.7.2016

Snemanje arabskega resničnostnega šova Stars on board

V četrtek, 14. junija, nas bodo obiskali arabski zvezdniki s snemalno ekipo priznane produkcijske hiše RTB Productions iz Libanona. Za priljubljeno arabsko televizijo MBC TV Arabia bodo posneli eno od epizod resničnostnega šova Stars on board oz. v prevodu Zvezde na krovu.
Preberite več
Nova vas nad Dragonjo, 5.7.2016

Praznik vina in česna

Nova vas nad Dragonjo, 9. in 10. julij 2016 Praznik bo ponudil obilico odličnega vina, istrskega rdečega česna in drugih kulinaričnih dobrot. Vaščani bodo odprli svoja slikovita dvorišča in prikazali stare običaje. Večer bo posvečen glasbi in plesu.
Preberite več
13.6.2016

Turistična ambulanta

Že šesto leto zapored Zdravstveni dom Piran organizira Turistično ambulanto v Luciji, v Zdravstvenem domu Piran Cesta solinarjev 1, 6320 Portorož. Gre za NUJNO MEDICINSKO POMOČ, katera bo delovala od 25.6.2016 do 11.9.2016, VSAK DAN v tednu od 7.00 do 24.00 (od 24h do 7h zjutraj je za vsa nujna stanja na obalni regiji pristojen novi Urgentni center v Splošni bolnišnici Izola).
Preberite več
9.6.2016

Najlepši vrt občine Piran 2016

Kvalitetne zelene površine in urejenost kraja sta pomembna vidika turistične ponudbe. Nagrado za Najlepši vrt v občini Piran 2016 prejme Marija Novak iz Portoroža.
Preberite več
26.5.2016

V Portorožu bo brnelo!

S ponosom napovedujemo, da bo Portorož od 16. do 19. junija gostil 25. evropsko srečanje Harley Owners Group® (H.O.G) Rally. Vstopnine ni, dogodek pa bo odprt za vse motocikliste.
Preberite več
25.5.2016

Cvetje, glasba in vrhunska kulinarika bodo ta konec tedna zaokrožili peti praznik, namenjen Vrtnici Portorož

V nedeljo, 29. maja, se bodo v portoroškem rožnem vrtu predstavljali ponudniki zdrave kulinarike, znani slovenski kuharji in kulinarični blogerji. Seveda pa ne bodo manjkali tudi ponudniki cvetja in vrtnice Portorož, otroci se bodo lahko udeležili ustvarjalnih delavnic, organiziran pa bo tudi voden ogled portoroških parkov. Obiskovalci bodo lahko kupili Vrtnico Portorož, ki kupce po vsem svetu navdušuje z barvo svojih žareče oranžnih cvetov, ki s cvetenjem počasi spreminjajo barvo v rumeno in nato bledo rožnato.
Preberite več
24.5.2016

Večerja na pomolu - Med valove morja ujeta kulinarična simfonija

Ne zamudite najbolj ekskluzivnega kulinaričnega dogodka letošnjega poletja v Portorožu. Najboljši ponudniki kulinaričnih storitev so se združili in zasnovali niz dogodkov, ki so ga poimenovali Večerja na pomolu.
Preberite več
18.5.2016

Predstavitev rezultatov in procesa realizacije evropskega projekta HERA - upravljanje turizma jadranske dediščine v občini Piran v sklopu Skupnega akcijskega načrta

Tiskovna konferenca in konferenca "Predstavitev rezultatov in procesa realizacije evropskega projekta HERA - upravljanje turizma jadranske dediščine v občini Piran" v sklopu Skupnega akcijskega načrta."
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba