Novice za partnerje - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje

18.4.2016

Piran v novem video izseku na facebook strani južnokorejske nadaljevanke Dear my friends

Piran je že nekaj časa priljubljena lokacija različnih indijskih filmskih ekip. Na facebook strani južnokorejske nadaljevanke Dear my friends, ki so jo med drugim snemali tudi v Piranu, so objavili krajši video izsek. Pogledate si ga lahko na povezavi

Južnokorejsko nadaljevanko Dear my friends so v Piranu snemali konec marca. Gre za pomembno sodelovanje s Slovensko turistično organizacijo in turistično agencijo Happy Tours, ki je že dalj časa aktivna na korejskem trgu. Južna Koreja predstavlja nadvse obetavno tržišče, že lani je bilo v Piranu opaziti povečano število dnevnih obiskovalcev iz Koreje.

V več kot stočlanski snemalni ekipi, ki se je mudila v Piranu, je bilo več znanih korejskih igralcev, med njimi tudi glavna igralka serije Go Hyun-jung, ki velja za eno najbolj priljubljenih in tudi najbolje plačanih korejskih televizijskih igralk. Serija bo v začetku maja predvajana na kanalu tvN, zagotovo pa si je ne bodo ogledali le Korejci. Njihove TV serije so namreč med najbolj gledanimi v vsej Vzhodni Aziji, predvsem na Tajvanu, Kitajskem in Japonskem. Velike skupine oboževalcev korejske pop kulture (t. i. Hallyu oz. Korean Wave) pa najdemo po celem svetu.

Ekipa je snemala tudi v Ljubljani in na Bledu, vendar se je prav v Piranu zadržala najdlje in tam posnela tudi največ kadrov, saj jih je naše obmorsko mestece še posebej očaralo. Snemanje TV serije je velikega pomena za promocijo naše destinacije na vzhodnoazijskem trgu, ki ga bo finančno podprlo tudi Turistično združenje Portorož.

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba