Novice za partnerje - Junij 2015 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje - Junij 2015

29.6.2015

Poletna promocija Portoroža in Pirana v polnem zamahu

Sodobni tržni prijemi v sodelovanju turističnega gospodarstva in lokalnega okolja. Državni praznik je letos v Portorož in Piran pripeljal več gostov kot lani. Poletno sezono bodo popestrile številne tradicionalne prireditve. Pričela se je poletna spletna oglaševalska akcija. Turistični združenji Portorož in Izola združujeta moči.
Preberite več
Turistično združenje Portorož na konferenci promocije kulturnega turizma na Jadranu, 9.6.2015

Turistično združenje Portorož na konferenci promocije kulturnega turizma v Dubrovniku

Turistično združenje Portorož se je 9. in 10. junija udeležilo konference v Dubrovniku. Konferenca je del evropskega projekta HERA (Tourism of Adriatic heritage) na temo promocije kulturnega turizma na Jadranu.
Preberite več
Portorož, 6.6.2015

Najlepši vrt v Občini Piran 2015

Ocenjevanje za Najlepši vrt v Občini Piran poteka zdaj že četrto leto zapored in je odlična priložnost za dviganje kakovosti vrtov in posledično tudi javnih zelenih površin ter krajinske podobe našega kraja oz. občine.
Preberite več
5.6.2015

AS - Konferenca Kulturna dediščina in kulturni turizem - možnosti in priložnosti

Konferenca Kulturna dediščina in kulturni turizem – možnosti in priložnosti, v okviru projekta AS – Arheologija za vse je potekala v petek, 5. junija 2015, v Piranu. Turistično združenje Portorož je pripravilo predavanje na temo projektov kulturnega turizma v piranski občini. Konferenca je odprta in namenjena vsem, ki jih problematika zanima, povezati želi akterje na področju kulturne dediščine, turistične delavce, univerze, študente in ljudi iz prakse.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba