Novice za partnerje - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje

30.4.2015

Portorož pričakuje turiste s prenovljeno informacijsko pisarno

Po 15 letih je turistično informacijska pisarna Portorož končno zasijala v novi preobleki in je tik pred prvomajskimi prazniki pripravljena na sprejem  turistov. Te bo poleg prijaznih informatorjev pričakala prostornejša in svetlejša notranjost modernejših oblik in materialov.

Portoroška turistično informacijska pisarna je ena izmed dveh tovrstnih pisarn, ki delujeta v okviru Turističnega združenja Portorož. Druga se nahaja na Tartinijevem trgu v Piranu. Obe pisarni sta v letu 2014 nudili informacije več kot 86.000 gostom. Najbolj pestro je seveda v času poletne sezone. Samo avgusta lani je na primer piransko pisarno obiskalo več kot 14.000 turistov.

Turistični informatorji nudijo obiskovalcem vse informacije o turistični ponudbi destinacije Portorož & Piran, pa tudi širše. Svetujejo jim glede namestitev, ogledov na destinaciji, možnosti izletov v bližnjo okolico, kulinarične ponudbe, možnosti za športne aktivnosti in vseh drugih stvari, o katerih povprašujejo turisti. V pisarni so na razpolago tudi turistični katalogi in letaki, zemljevidi in spominki. Obiskovalci lahko preko računalnika brezplačno dostopajo do interneta, od maja do septembra pa je na voljo tudi zelo ugoden najem koles Piranko.

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba