Novice za partnerje - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice za partnerje

10.2.2015

Portorož in Piran v varnem zavetju pred zimo

Ko drugje v Evropi cele tedne vladajo zimske razmere z meglo, s snegom in temperaturami pod ničlo, si lahko v Portorožu ali Piranu privoščite kavico kar zunaj na terasi ter uživate v razgledu na modro morje, bleščeče nebo in zasnežene Alpe v daljavi. V centrih dobrega počutja lahko plavate v topli morski vodi, se razvajate v savnah ali na masažah. Ugodna mikroklima pa dopušča tudi razne aktivnosti na prostem. Kolesarski izlet ali pohod od morja do bližnjih gričkov v zaledju Istre je prav enostaven z vodnikom (ali aplikacijo) Uživajmo podeželje.

Piran čaka tiste, ki gledajo s srcem in znajo uživati v drobnih stvareh. Njegov brezčasni šarm nahrani dušo in zahotelo se vam bo, da bi ga kar ... objeli. Hm, zakaj pa ne? Vaš naslednji obisk Pirana lahko prijetno popestri kviz Objemi Piran. Iskanje pravilnih odgovorov vas bo popeljalo na sprehod po srednjeveškem mestecu in mimogrede ga boste še bolje spoznali, odkrili njegove skrivnosti in zadihali skupaj z njim. Vse, kar morate narediti, je, da se oglasite na Tartinijevem trgu v turistično informativnem centru in si zagotovite svoj letak z vprašanji. Za vse, ki se boste vrnili s pravilnimi odgovori, smo pripravili številne drobne pozornosti in nagrade, kot so brezplačna kava, sladoled ali tortica, vrečka piranske soli, z malce več sreče pa tudi prost vstop v portoroške bazene in savne ter brezplačno kosilo za dve osebi na Bernardinu.

Piran pa je tudi eno najbolj romantičnih mest v Evropi in ta konec tedna bodo piranske ulice še posebej polne zaljubljenih vzdihljajev. V taktih skrivnostne romantike bomo zaplesali v soboto, 14. februarja, na velikem pustnem plesu v maskah v piranskem gledališču Tartini.

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba