Novice - 2017 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - 2017

27.7.2017

Poletni dogodki v Portorožu in Piranu

Popestrite si dolge poletne dni in tople večere z dogodki za vse okuse.
Preberite več
22.7.2017

Praznik vina in česna, Nova vas nad Dragonjo, 22. in 23. julij 2017

Odlično domače vino, istrski česen in druge kulinarične dobrote 22. in 23. julija v Novo vas vabijo ljubitelje pristnega istrskega vzdušja. Na slikovitih dvoriščih bodo vaščani prikazali stare običaje, večer pa bo z glasbo in plesom popestrila tipična vaška fešta.
Preberite več
20.7.2017

Na slovenski Obali nič ne dogaja?

Prihaja eden najbolj vročih vikendov, poletje je na vrhuncu, proti morju se bodo ponovno vile dolge kolone. A to nas nikoli ni oviralo, kajne? Še posebej, če veš, da te čaka sprehod po čudovitem Portorožu, skok v morje z dolgega lesenega pomola, sladoled, poletni koktejl ali lahka poletna večerja ob portoroški promenadi?
Preberite več
18.7.2017

Poziv za prodajna mesta "Portoroške noči 2017"

Turistično združenje Portorož, g. i. z. objavlja poziv za oddajo prodajnih mest v sklopu prireditve »Portoroške noči 2017«. Prodajna mesta bodo na prenovljenem trgu v centru Portoroža. Rok prijave je četrtek, 27. julij 2017. Prijazno vabljeni k sodelovanju!
Preberite več
15.7.2017

Največje družinske sobe v Portorožu

Iščete zabavne družinske počitnice z vašimi najmlajšimi in brezstresen oddih? Kaj pravite na družinski dopust, ko v avto »spakirate« le sebe in otroke? Nedaleč stran od morja in plaže se v zelenih krošnjah mediteranskih dreves skriva NOV družinski Socializing Hotel Mirna.
Preberite več
11.7.2017

Zgibanka poletnih prireditev

Porotorž & Piran sta zaživela v pravem poletnem duhu. Avgusta se obeta kopica dogodkov, ki jih ne velja zamuditi. Poglejte, kaj vse se dogaja!
Preberite več
27.6.2017

Vstopili smo v doživetij polno poletje

Poletje se je začelo, slovenska Istra pa je že zaživela v pravem počitniškem duhu. Julija se obeta kopica dogodkov za prav vse okuse. Štiri občine pripravljajo program za otroke, plesne, folklorne in gledališke predstave, tradicionalne ištrijanske prireditve in veliko odličnih koncertov. Manjkalo pa ne bo niti možnosti za aktivno preživljanje prostih dni.
Preberite več
5.6.2017

Vrtnica Portorož povezala lepoto in dobrodelnost

Nagradi za najlepše urejeni hotelski parkovni površini Hotelu Marko iz Portoroža in Termam Krka iz Strunjana. Vrtnico slavnih je letos zasadila pevka Anika Horvat. Licitacija cvetličnih šopkov za otroke in mladino z Downovim sindromom.
Preberite več
31.5.2017

Vrtnica Portorož praznuje

Dnevi vrtnic in zdravih okusov, 2.-4. junij 2017 - Ta konec tedna se bodo v portoroškem rožnem vrtu predstavljali ponudniki cvetja in kulinaričnih dobrot, naprodaj bodo sadike vrtnice Portorož, pester program pa bo med drugim ponudil modno revijo »Zlata vrtnica Portoroža 2017«, voden ogled portoroških parkov, otroške delavnice, cvetlični cirkus in koncert Marine Mårtensson. V soboto bo Anika Horvat posadila Vrtnico slavnih.
Preberite več
30.5.2017

Pričenjajo se poletno obarvane prireditve

V slovenski Istri se pričenjajo poletne prireditve in festivali. V Portorožu bodo v mesec junij vstopili z Dnevi vrtnic in zdravih okusov, Izola pripravlja Kino Otok in številne kulinarične prireditve, v Kopru bo dogajanje razgibano in sladko, na plažah Valdoltra in Študent pa se pričenja serija dogodkov Poletje v Ankaranu.
Preberite več
25.5.2017

Entente Florale Europe 2017

Piran bo letošnje leto sodeloval v prestižnem tekmovanju za naziv najlepše urejenih evropskih mest in krajev Entente Florale Europe 2017. Entente Florale Europe je evropsko hortikulturno ocenjevanje, katerega osnovni namen je povečevati kvaliteto življenja prebivalcev v povezavi z urejenostjo okolja. S svojo dejavnostjo vpliva na dvig bivanjske kulture in estetsko ter naravi prijazno ureditev življenjskega okolja.
Preberite več
19.5.2017

Lepa Vida od 25. maja spet z vami

Sončni žarki postajajo vse močnejši in vonj po bližajočem se poletju nas vabi, da si v toplejši polovici leta vzamemo čas zase, za razvajanje in za sprostitev.
Preberite več
29. in 30. april 2017, 29.4.2017

Praznik olja in bledeža v Padni

V Padni bodo ta konec tedna kraljevali oljčno olje in jedi iz bledeža (blitve). V soboto zvečer bo nastopila skupina Calegaria, v nedeljo pa bo praznik sklenilo kresovanje in koncert Rudija Bučarja.
Preberite več
18.4.2017

Velikonočni turistični obisk dober aprilskemu vremenu navkljub

V času velikonočnih praznikov so turisti v občini Piran ustvarili 17.750 hotelskih nočitev. Odličen pričetek leta: v prvih treh mesecih za 9 % več, v prvi polovici aprila pa kar 48 % več nočitev v primerjavi z lani.
Preberite več
3.4.2017

Pred vrati pomlad in Istrski maraton

April v Slovenski Istri bodo obogatili predvsem dogodki na prostem, saj pomladno vreme kar vabi na plan. Poleg številnih kulinaričnih in kulturnih prireditev bo pomladne dni zagotovo zaznamoval 4. Istrski maraton z zanimivim spremljajočim dogajanjem, ki bo navdušilo obiskovalce in domačine.
Preberite več
31.3.2017

Razpis za delovno mesto Vodja prireditev na destinaciji Portorož & Piran

Na osnovi sklepa nadzornega sveta Turističnega združenja Portorož, g. i .z. z dne 15. 3. 2017, nadzorni svet združenja razpisuje delovno mesto: VODJA PRIREDITEV NA DESTINACIJI PORTOROŽ & PIRAN (m/ž). Delovno mesto se razpisuje za obdobje 1 leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Rok za prijavo je do vključno 18. 4. 2017.
Preberite več
Weiz, Avstrija, 27.3.2017

Destinacija Portorož & Piran na predstavitvi v avstrijskem Weizu

Turistično združenje Portorož je minuli vikend skupaj z istrskimi kulinaričnimi ponudniki v avstrijskem Weizu predstavljalo turistično destinacijo Portorož & Piran. Dogodka so se udeležili tudi veleposlanik Republike Slovenije v Avstriji dr. Andrej Rahten, župan občine Weiz Erwin Eggenreich, župan občine Piran Peter Bossman in vodja slovenske turistične organizacije na Dunaju Jan Ciglenečki.
Preberite več
Portorož, 8.3.2017

Piran ponovno zabeležil največ turističnih prenočitev v državi

Piran je tudi v 2016 občina z največ turističnimi prenočitvami v državi. V vseh namestitvenih kapacitetah je bilo ustvarjenih skoraj 1.5 mio nočitev, kar je 6 % več kot leta 2015.
Preberite več
22.2.2017

Ta vikend nas čaka Istrski karneval

Istra je že pripravljena na pustovanje; pustne povorke, rajanje in ples, ki nas čakajo ta vikend. Poleg pustnih mask, pa bodo Izolo v nedeljo preplavili kolesarji, odvila se bo namreč 4. Velika nagrada Izole – mednarodna kolesarska dirka, ki bo v Istro pripeljala kolesarje iz več kot 20 držav.
Preberite več
14.2.2017

Povabilo k oddaji ponudbe za vzpostavitev in vzdrževanje novega spletnega portala www.portoroz.si

Predmet javnega naročila je vzpostavitev novega spletnega portala www.portoroz.si, vključno s prenosom podatkov iz sedanjega portala in vnosom novih vsebin: priprava končnega koncepta postavitve spletne strani, programiranje, postavitev, oblikovanje grafičnih elementov in vnos besedil in datotek, vzpostavitev testnega delovanja portala, izobraževanje pri naročniku za urednike spletnega portala in izvajanje prilagoditev v testnem obdobju in vzdrževanje, zagotavljanje gostovanja in delovanja spletnega portala na strojni opremi ponudnika za obdobje 36 mesecev od vzpostavitve produkcijskega delovanja spletnega portala.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba