Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

4.12.2017

Vse sladkosti življenja: preverite, kaj se dogaja v Portorožu in Piranu ta teden

Veselo decembrsko vzdušje se nadaljuje v parku hotela Kempinski Palace Portorož. Na Božično-novoletni tržnici Vse sladkosti življenja lahko v petek, soboto in nedeljo poskusite kulinarične dobrote, ki vas bodo ogrele v mrzlih decembrskih dneh in izbirate med pestro ponudbo unikatnih izdelkov za decembrsko obdarovanje najbližjih.

V petek, 8. 12., v park Hotela Kempinski Palace Portorož z rock in zimzelenimi ritmi prihaja skupina Vagabunda. V soboto, 9. 12, bodo dopoldan v parku ustvarjali otroci, zvečer pa se lahko zavrtite ob zimzelenih uspešnicah Braneta & Saše. Praznični vikend v parku zaključujejo pop-rock ritmi skupine Lush Hush.

Kaj se še dogaja v Portorožu in Piranu?

V torek, 5. 12., piranski Pastoralno kulturni center Georgios vabi na

Miklavževanje in gledališko igro piranskih veroučencev, dan kasneje pa bo v Župnijski cerkvi sv. Jurija koncert MePZ Georgios z gosti – vokalno skupino "in spiritu".

Dobra glasba se 8.12. obeta v Caffe Teatru v Piranu, kjer bo nastopil priljubljeni Drago Mislej – Mef, v Grand Casinòju Portorož pa se boste lahko zavrteli na Space disco partyju.

9.12. bo praznično v Luciji, kjer bodo obeležili 11. Praznik Krajevne Skupnosti Lucija z otroško predstavo Kroki praznuje. 

Isti dan bo v Avditoriju Portorož predstava Trolčki najdejo srečo - Plesno, akrobatsko, gledališka predstava in obisk Dedka Mraza. 

Isti večer Grand Casinò Portorož praznuje obletnico s Fabulous 53 years of Grand Casinò Portoroz & Piccolo Orchestra. Vegas style!

V nedeljo, 10.12. Avditorij Portorož vabi na Čarobno zgodbico z obiskom dedka Mraza: Dedek Mraz in babica Zima.

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba