SI
Povpraševanje
SI

Novice

5* Mind Hotel Slovenija, Restavracija Tree Top, 24.6.2017

Večerja z največjimi zvezdami slovenskega in italijanskega športa v LifeClass Portorož

Najmodernejši 5*Mind Hotel Slovenija, ki maja praznuje prvo obletnico popolne prenove, bo v restavraciji Tree Top na večerji gostil 25 nogometašev, dirkačev Formule 1 in Moto GP, kolesarjev ter ostalih športnikov, ki so pripomogli k razvoju športa v svetu. In ne samo k razvoju športa, sodelujejo tudi z dobrodelno fundacijo, ki stremi k temu, da je otrokom z vsega sveta, prikrajšanim za športno udejstvovanje, omogočeno, da sledijo svojim vzornikom. In da bo zadoščenje še večje, denar, zbran na dobrodelnem srečelovu na večerji, bo šel lokalni dobrodelni organizaciji za pomoč otrokom.

Na srečelovu bodo svoje osebne stvari, tekmovalno opremo in športne predmete med drugim podarili tudi najboljši slovenski in italijanski alpski smučarji, najuspešnejši vozniki Formule 1 in Moto GP ter drugi.

Da bi številne otroke skupaj popeljali v lepšo prihodnost, vas vabimo k nakupu vstopnic za gala večerjo z dobrodelno noto.

Nakup vstopnic je možen na spletni strani LifeClass Portorož, preko elektronske pošte booking@lifeclass.net ali klica na 05/692-9001.

Vljudno prosimo, da vsa morebitna vprašanja o dogodku in dostopnosti športnikov pošljete na naslov anja.kovacic@lifeclass.net.

Vabljeni junija v Mind Hotel Slovenija v Portorožu.

S toplimi morskimi pozdravi,

Anja Kovačič

Odnosi z javnostmi

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba