Novice - Maj 2017 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - Maj 2017

31.5.2017

Vrtnica Portorož praznuje

Dnevi vrtnic in zdravih okusov, 2.-4. junij 2017 - Ta konec tedna se bodo v portoroškem rožnem vrtu predstavljali ponudniki cvetja in kulinaričnih dobrot, naprodaj bodo sadike vrtnice Portorož, pester program pa bo med drugim ponudil modno revijo »Zlata vrtnica Portoroža 2017«, voden ogled portoroških parkov, otroške delavnice, cvetlični cirkus in koncert Marine Mårtensson. V soboto bo Anika Horvat posadila Vrtnico slavnih.
Preberite več
30.5.2017

Pričenjajo se poletno obarvane prireditve

V slovenski Istri se pričenjajo poletne prireditve in festivali. V Portorožu bodo v mesec junij vstopili z Dnevi vrtnic in zdravih okusov, Izola pripravlja Kino Otok in številne kulinarične prireditve, v Kopru bo dogajanje razgibano in sladko, na plažah Valdoltra in Študent pa se pričenja serija dogodkov Poletje v Ankaranu.
Preberite več
25.5.2017

Entente Florale Europe 2017

Piran bo letošnje leto sodeloval v prestižnem tekmovanju za naziv najlepše urejenih evropskih mest in krajev Entente Florale Europe 2017. Entente Florale Europe je evropsko hortikulturno ocenjevanje, katerega osnovni namen je povečevati kvaliteto življenja prebivalcev v povezavi z urejenostjo okolja. S svojo dejavnostjo vpliva na dvig bivanjske kulture in estetsko ter naravi prijazno ureditev življenjskega okolja.
Preberite več
19.5.2017

Lepa Vida od 25. maja spet z vami

Sončni žarki postajajo vse močnejši in vonj po bližajočem se poletju nas vabi, da si v toplejši polovici leta vzamemo čas zase, za razvajanje in za sprostitev.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba