Novice - 2017 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - 2017

27.12.2017

150 odtenkov penin očaralo ljubitelje mehurčkov v Portorožu - Slavila je penina iz kleti Radgonske gorice

Na 6. Festivalu penin v Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož so številni ljubitelji izbranih mehurčkov degustirali slovenska, hrvaška, italijanska, avstrijska in francoska peneča vina. Razglasili so zmagovalno penino Portorož 2017. Za glasbeno kuliso je poskrbela Alenka Godec.
Preberite več
Portorož, 26.12.2017

Portorož vabi na 6. Festival penin

Turistično združenje Portorož je tudi letos poskrbelo za ljubitelje mehurčkov, ki bodo na svoj račun prišli še pred silvestrskim večerom. Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož bo v torek, 26. decembra, gostila 6. Festival penin, ki bo v Portorož privabil vrhunske peničarje.
Preberite več
Kempinski Palace Portorož, 20.12.2017

Kaj imata skupnega Portorož in James Bond?

Portorož bo 26. decembra v znamenju mehurčkov. Poleg slovenskih, hrvaških, italijanskih in avstrijskih penin na Festival penin prihaja francoska šampanjska hiša Taittinger. Za glasbo bo poskrbela Alenka Godec.
Preberite več
11.12.2017

Vse sladkosti življenja. Kaj se dogaja v Portorožu in Piranu v tem tednu?

Lučka pri lučki, barvite stojnice, praznična darila. Na božično-novoletni tržnici Vse sladkosti življenja smo posrkbeli za vesel, dišeč in topel december. Praznični vikend ponovno prinaša pester program za vso družino.
Preberite več
Portorož, 27.11.2017

Prižig lučk in decembrske sladkosti v Portorožu in Piranu

Ta petek bo Portorož zaživel v veselem decembrskem dogajanju: prižgali bodo praznične luči, zaživela bo božično-novoletna tržnica Vse sladkosti življenja, otroke pa bo razveselil Miklavž s spremstvom.
Preberite več
Istra, 7.11.2017

Istra je pripravljena na Martinovanje

November je slovensko Istro odel v jesenske barve, ki napovedujejo pestro dogajanje pred letošnjim zadnjim prazničnim mesecem. Za vrhunec bo, kot se v Istri spodobi, novembra poskrbelo Martinovanje, ki ga bomo proslavili v različnih istrskih mestih in vaseh.
Preberite več
Piran, 26.10.2017

Znamenita Benečanka znova rdeča?

Legende Pirana lahko odslej obiskovalci odkrivajo z brezplačno aplikacijo Nexto, ki na igriv način – preko nalog, izzivov in obogatene resničnosti – ustvarja novo izkušnjo vodenja po mestu.
Preberite več
Kempinski Palace Portorož, 18.10.2017

Poziv za oddajo prodajnih mest na Božično-novoletni tržnici v Portorožu 2017

V parku hotela Kempinski Palace Portorož bo zaživela božično-novoletna tržnica s kulinarično ponudbo in ponudbo tipičnih izdelkov. V okviru festivala bo potekal izbor najboljše penine Portoroža, ki bo svečano razglašena v okviru programa na prostem. Vabljeni k sodelovanju!
Preberite več
13.10.2017

Odprte so prijave na Festival penin

Turistično združenje Portorož, g. i. z. objavlja poziv za sodelovanje na prireditvi Festival penin 2017. Rok za prijavo je četrtek, 2. november 2017. Prijazno vabljeni k sodelovanju!
Preberite več
2.10.2017

Grb odličnosti v turizmu v Občini Piran v roke družini Jernej. Okronana Miss turizma Slovenije 2017.

Dnevi turizma so se včeraj zaključili s slavnostno podelitvijo Grba odličnosti v turizmu in izborom Miss turizma Slovenije 2017. Prejemnik Grba je družina Jernej iz Rikarje vasi na avstrijskem Koroškem, ki z organizacijo dogodkov prispeva k izjemni promociji destinacije Portorož & Piran.
Preberite več
29.9.2017

Oktober v slovenski Istri? Dober!

Jesen je potrkala tudi na vrata slovenske Istre, ki se v oktobru lahko pohvali s številnimi zanimivimi prireditvami. V ospredju bodo kulinarika, koncerti, kulturni in športno obarvani dogodki. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji sedme umetnosti.
Preberite več
26.9.2017

Ob svetovnem dnevu turizma slavnostna podelitev Grba odličnosti v turizmu in številni drugi dogodki

Svetovni dan turizma bodo v piranski občini letos obeležili s slavnostno podelitvijo Grba odličnosti v turizmu v občini Piran, Dnevom odprtih vrat Aerodroma Portorož, izborom Miss Turizma Slovenije, brezplačnimi ogledi Pirana in zaledja ter predstavitvijo knjige prof. dr. Vesne Mikolič in okroglo mizo.
Preberite več
20.9.2017

Obvestilo o zaporah cest v času 5. Istrskega kolesarskega maratona

Pod pokroviteljstvom Občine Piran se bo v soboto, 23. 9. in v nedeljo, 24. 9. 2017 odvijal 5. Istrski kolesarski maraton, ki ima tokrat izhodišče v Portorožu. Zaradi varnosti udeležencev prireditve, domačinov in drugih obiskovalcev prireditve je potrebno nekatere ceste in ulice popolnoma ali delno zapreti. Organizator je zapore skrčil, da bi te kar se da najmanj vplivale na običajne razmere.
Preberite več
18.9.2017

Na Istrskem kolesarskem maratonu tudi kronometer in pester program za družine

Samo še 10 dni nas loči do istrskega kolesarskega praznika. Maraton bodo spremljali sobotni družinski kolesarski izlet in kronometer, v nedeljo pa mini maraton in tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta. Ves čas bo pestro dogajanje tudi na osrednjem prizorišču v centru Portoroža.
Preberite več
11.9.2017

67 zelencev priseglo Neptunu

Minuli konec tedna je v Piranu potekal že 71. Pomorski krst. Mesto je v gusarskem vzdušju pričakalo Neptuna s spremstvom in 67 zelencev, oblečenih v žakljevino, ki so enoglasno na Tartinijevem trgu prisegli pred bogom morja.
Preberite več
1.9.2017

Uspešna turistična sezona v piranski občini

V osmih mesecih 8 % več hotelskih nočitev kot lani. Tudi avgustovski rezultati pozitivni. 50 % naključnih anketiranih turistov destinacijo Portorož & Piran obiskalo prvič.
Preberite več
1.9.2017

September v znamenju dogodkov

September v znamenju 71. Pomorskega krsta in Dneva turizma.
Preberite več
30.8.2017

Pestro dogajanje v Portorožu in Piranu se bo nadaljevalo tudi septembra

Tudi septembra se v Portorožu in Piranu obeta pestro dogajanje z obilico glasbenih, športnih in umetniških prireditev.
Preberite več
Laguna Bernardin, Grand Hotel Bernardin, 5.8.2017

Bernardin pod zvezdami

Vabimo vas na glasbeno in aktivno poletje - Bernardin pod zvezdami! Popestrite si počitnice ali proste dneve z glasbenimi večeri, kjer lahko doživite super zabavo na Bernardinu.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba