Novice - November 2016 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - November 2016

30.11.2016

Decembrsko prireditveno dogajanje v slovenski Istri

Praznične luči bodo ta konec tedna osvetlile istrske občine. Vse sladkosti življenja v Portorožu in Piranu, Veseli december v Izoli, Magični december v Kopru in December v Ankaranu bodo poskrbeli za pisano paleto prazničnih dogodkov za vse okuse: od božičnih sejmov, drsališč, predstav za otroke do odličnih koncertov. Silvestrovanja na prostem ob naravnih kulisah obmorskih krajev.
Preberite več
11.11.2016

Prižig lučk in vse decembrske sladkosti

Portoroški božični sejem Vse sladkosti življenja bo letos popestril bogat spremljevalni program. Decembrsko vzdušje se bo pričelo 2. decembra s slavnostnim prižigom praznične osvetlitve in obiskom Miklavža. Prireditve za vse okuse in starosti bodo potekale skoraj vsak dan v mesecu.
Preberite več
7.11.2016

Zimske radosti v Portorožu & Piranu

V Portorožu & Piranu je zima prijaznejša: temperature so krepko nad slovenskim povprečjem, snega ni, odlično morsko kosilo pa si lahko privoščite kar zunaj na sončni terasi. Dodajte še romantičen sprehod po Piranu, sproščanje v enem izmed portoroških centrov dobrega počutja in pozabili boste na vse slabo. Ob vsem tem pa ne boste zamudili decembrskega prazničnega vzdušja.
Preberite več
Portorož, 4.11.2016

Jesenski prazniki so turiste zvabili na morje

Letošnji jesenski prazniki so prinesli skoraj dvakrat več nočitev. Oktobrski rezultati kar za petino boljši, v desetih mesecih letošnjega leta pa petodstotna rast in že več kot milijon hotelskih nočitev.
Preberite več
3.11.2016

V pričakovanju pestrega decembrskega dogajanja

V času jesenskih počitnic zabeležili kar 82 % več hotelskih nočitev. Digitalna promocijska kampanja v podporo turističnemu obisku v hladnejših mesecih. Decembrsko dogajanje v Portorožu vsako leto živahnejše.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba