Novice - Maj 2016 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - Maj 2016

26.5.2016

V Portorožu bo brnelo!

S ponosom napovedujemo, da bo Portorož od 16. do 19. junija gostil 25. evropsko srečanje Harley Owners Group® (H.O.G) Rally. Vstopnine ni, dogodek pa bo odprt za vse motocikliste.
Preberite več
25.5.2016

Cvetje, glasba in vrhunska kulinarika bodo ta konec tedna zaokrožili peti praznik, namenjen Vrtnici Portorož

V nedeljo, 29. maja, se bodo v portoroškem rožnem vrtu predstavljali ponudniki zdrave kulinarike, znani slovenski kuharji in kulinarični blogerji. Seveda pa ne bodo manjkali tudi ponudniki cvetja in vrtnice Portorož, otroci se bodo lahko udeležili ustvarjalnih delavnic, organiziran pa bo tudi voden ogled portoroških parkov. Obiskovalci bodo lahko kupili Vrtnico Portorož, ki kupce po vsem svetu navdušuje z barvo svojih žareče oranžnih cvetov, ki s cvetenjem počasi spreminjajo barvo v rumeno in nato bledo rožnato.
Preberite več
24.5.2016

Večerja na pomolu - Med valove morja ujeta kulinarična simfonija

Ne zamudite najbolj ekskluzivnega kulinaričnega dogodka letošnjega poletja v Portorožu. Najboljši ponudniki kulinaričnih storitev so se združili in zasnovali niz dogodkov, ki so ga poimenovali Večerja na pomolu.
Preberite več
Padna, 12.5.2016

Obljubimo, da bo šlo vse kot po olju in da se vam ne bo zbledelo od bledeža! Vabljeni v Padno!

Padna je ena najlepših vasi slovenske Istre, ki je že od nekdaj znana po veliki količini pridelanega oljčnega olja. Obdana je z oljčnimi nasadi, v katerih so nekatera drevesa stara tudi več kot 300 let. Poleg tega so vaščani že od nekdaj oskrbovali Piran in Portorož s sadjem in zelenjavo, še posebej so bili znani po bledežu (blitvi).
Preberite več
10.5.2016

Še ne poznate Padne? Spoznajte jo na Prazniku olja in bledeža!

V Padni bodo 25.6. in 26.6. kraljevali oljčno olje in jedi iz bledeža (blitve). Praznik bosta popestrila Boškarinov pohod in kolesarski izlet. V soboto zvečer bo oder v Padni zavzela Tinkara Kovač.
Preberite več
5.5.2016

11. generacija turističnih vodnikov za slovensko Istro

Slovenska Istra ponuja pravo bogastvo skritih zakladov. Te so konec aprila odkrivali tudi novi lokalni vodniki, ki bodo goste navduševali z zanimivimi zgodbami in anekdotami ter poglobljenim znanjem o slovenski Istri in njeni okolici.
Preberite več
3.5.2016

Številni obiskovalci za prvomajski oddih izbrali Portorož in Piran

V času prvomajskih praznikov so turisti ustvarili za 10 % več hotelskih nočitev v primerjavi z lani. Od januarja do konca aprila petodstotna rast nočitev.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba