Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

7.11.2016

Zimske radosti v Portorožu & Piranu

V Portorožu & Piranu je zima prijaznejša: temperature so krepko nad slovenskim povprečjem, snega ni, odlično morsko kosilo pa si lahko privoščite kar zunaj na sončni terasi. Dodajte še romantičen sprehod po Piranu, sproščanje v enem izmed portoroških centrov dobrega počutja in pozabili boste na vse slabo. 

Ob vsem tem pa ne boste zamudili decembrskega prazničnega vzdušja. Vonj po klinčkih in cimetu vas bo pripeljal v veličasten park hotela Kempinski Palace Portorož, kjer bo potekal praznični sejem Vse sladkosti življenja z bogato ponudbo domačih izdelkov, kot so oljčno olje, piranska sol, sir, marmelade, med, zelišča, naravni kozmetični izdelki in izdelki umetnostne obrti. Odprt bo vse konce tedna v decembru, poleg nakupa izvirnih darilc pa se bodo obiskovalci v parku lahko tudi pogreli z bobiči - tipično istrsko enolončnico, si privoščili krožnik pršuta in sira, se posladkali s palačinkami in nazdravili s kuhanim vinom ali čajem.

26. decembra pa bo Portorož v znamenju mehurčkov, saj bo gostil 5. Festival penin. V razkošni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož se bodo predstavljali slovenski, italijanski in hrvaški peničarji. Slastne mehurčke se bo seveda dalo tudi okusiti. Svečani program na terasi pred hotelom bo ponudil pravo glasbeno doživetje s svetovno znanim zborom a capella Perpetuum Jazzile, slovenski vitezi vina pa bodo razglasili Naj penino Portoroža 2016
Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba