Novice - 2015 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - 2015

Bernardin, Portorož, 3.7.2015

Z električno mobilnostjo gostom in okolju prijazni

Družba Hoteli Bernardin je strateško zavezana k načelu trajnostnega razvoja in s tem odgovornosti do okoljskih poslovnih odločitev, povezanih z vlaganji na tem področju. V hotelih postopno in vztrajno vpeljuje trajnostne rešitve na področju energetske učinkovitosti.
Preberite več
2.7.2015

Ščepec Mediterana - nove fotografije destinacije Portorož & Piran

Destinacija Portorož & Piran se bohoti s čisto svežimi fotografijami, ki smo jih spomladi posneli v sodelovanju s fotografom Matevžem Kostanjškom in agencijo AV studio.
Preberite več
29.6.2015

Poletna promocija Portoroža in Pirana v polnem zamahu

Sodobni tržni prijemi v sodelovanju turističnega gospodarstva in lokalnega okolja. Državni praznik je letos v Portorož in Piran pripeljal več gostov kot lani. Poletno sezono bodo popestrile številne tradicionalne prireditve. Pričela se je poletna spletna oglaševalska akcija. Turistični združenji Portorož in Izola združujeta moči.
Preberite več
Zdravstveni dom Piran in Lucija, 20.6.2015

Urnik turističnih ambulant in nujna medicinska pomoč

Obvestilo o delovanju turističnih ambulant v sezoni 2015.
Preberite več
17.6.2015

Nagradna igra: Kdo vas bo peljal na morje?

Nagrada: vikend paket za celo družino v hotelih Bernardin Group po vaši izbiri.
Preberite več
Turistično združenje Portorož na konferenci promocije kulturnega turizma na Jadranu, 9.6.2015

Turistično združenje Portorož na konferenci promocije kulturnega turizma v Dubrovniku

Turistično združenje Portorož se je 9. in 10. junija udeležilo konference v Dubrovniku. Konferenca je del evropskega projekta HERA (Tourism of Adriatic heritage) na temo promocije kulturnega turizma na Jadranu.
Preberite več
Portorož, 6.6.2015

Najlepši vrt v Občini Piran 2015

Ocenjevanje za Najlepši vrt v Občini Piran poteka zdaj že četrto leto zapored in je odlična priložnost za dviganje kakovosti vrtov in posledično tudi javnih zelenih površin ter krajinske podobe našega kraja oz. občine.
Preberite več
5.6.2015

AS - Konferenca Kulturna dediščina in kulturni turizem - možnosti in priložnosti

Konferenca Kulturna dediščina in kulturni turizem – možnosti in priložnosti, v okviru projekta AS – Arheologija za vse je potekala v petek, 5. junija 2015, v Piranu. Turistično združenje Portorož je pripravilo predavanje na temo projektov kulturnega turizma v piranski občini. Konferenca je odprta in namenjena vsem, ki jih problematika zanima, povezati želi akterje na področju kulturne dediščine, turistične delavce, univerze, študente in ljudi iz prakse.
Preberite več
Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož, 30.5.2015

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo posadil vrtnico Portorož

Dnevi vrtnic in wellnessa, 30. 5. - 7. 6. 2015 Portorož bo devet dni v znamenju vrtnic in wellnessa. Vrtnico Portorož bo na osrednji prireditvi 6. junija v gredico slavnih posadil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Letos prodanih kar 10.000 vrtnic Portorož, še zadnje sadike bodo naprodaj naslednjo soboto.
Preberite več
Piran, Čarobni svet školjk, 25.5.2015

Visok obisk v malem muzeju

V petek, 22. maja, smo imeli v Muzeju školjk prav posebne goste. 12 ekscelenc, veleposlanikov in veleposlanic držav celotnega sveta je prišlo na obisk naše države in za spoznavanje države so si izbrali tudi naš muzej. Veleposlaniki so prihajali iz mnogih držav, Brazilije, Južnoafriške republike, Malezije, Japonske, Peruja, Luksemburga, Finske in Švedske.
Preberite več
18.5.2015

Destinacija Portorož & Piran se predstavlja na najpomembnejših trgih

Turistična destinacija z največ prenočitvami v državi se je minuli teden predstavila najpomembnejšim italijanskim novinarjem s področja turizma in wellnessa. Junija sledijo tudi predstavitve na drugem najpomembnejšem trgu - v Avstriji.
Preberite več
30.4.2015

Portorož pričakuje turiste s prenovljeno informacijsko pisarno

Po 15 letih je turistično informacijska pisarna Portorož končno zasijala v novi preobleki in je tik pred prvomajskimi prazniki pripravljena na sprejem turistov. Te bo poleg prijaznih informatorjev pričakala prostornejša in svetlejša notranjost modernejših oblik in materialov.
Preberite več
28.4.2015

V Padno na Praznik olja in bledeža!

Prvomajski prazniki bodo kot nalašč za obisk piranskega zaledja. V Padni vas čakajo pristna istrska doživetja ter bogata ponudba avtohtonih sort oljčnega olja in jedi iz bledeža (blitve). Sobotni večer bo z istrskim temperamentom začinil Rudi Bučar.
Preberite več
1.4.2015

Obvestilo o tečaju za lokalne turistične vodnike 2015

Vabimo vas, da se udeležite strokovnega tečaja za lokalne turistične vodnike, ki ga v skladu z Odlokom treh obalnih občin organizira Turistično združenje Portorož, g. i. z. 23., 24. in 26. 04. 2015. Uspešno opravljen tečaj bo osnova za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika na območju treh obalnih občin Koper, Izola in Piran ter za vpis v register turističnih vodnikov slovenske Istre.
Preberite več
30.3.2015

Uspešna predstavitev Istre in Krasa na dogodku Expo Gate v Milanu

Regija Istra & Kras se je 21. in 22. marca predstavila na pomembnem promocijskem dogodku v središču Milana na prizorišču Expo Gate. S svojimi lokalnimi posebnostmi so se predstavile vse slovenske regije in tako obiskovalce povabile, da obiščejo slovenski paviljon med 1. majem in 31. oktobrom.
Preberite več
20.2.2015

Najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec promotor Hotelov Bernardin

V okviru kolesarske prireditve Adria Bike Show, ki se bo odvijala od 27.2. do 1.3.2015 v Izoli, sta najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec in Marko Jazbec, predsednik uprave družba Hoteli Bernardin, podpisala pogodbo o sodelovanju. Luka Mezgec bo promotor družbe Hoteli Bernardin in v času kolesarskih priprav v Sloveniji.
Preberite več
18.2.2015

Javno zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v najem

Aerodrom Portorož objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v terminalu letališča Portorož na naslovu Sečovlje 19, 6333 Sečovlje, v najem. Vabimo vas, da oddate ponudbo.
Preberite več
11.2.2015

Objemi Piran in ulovi zaklad

Piran čaka tiste, ki gledajo s srcem in znajo uživati v drobnih stvareh. Njegov brezčasni šarm nahrani dušo in zahotelo se vam bo, da bi ga kar ... objeli. Hm, zakaj pa ne? Popestrite vaš naslednji obisk s kvizom Objemi Piran. Iskanje pravilnih odgovorov vas bo popeljalo na sprehod po srednjeveškem mestecu in mimogrede ga boste še bolje spoznali, odkrili njegove skrivnosti in zadihali skupaj z njim.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba