Novice - Julij 2015 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - Julij 2015

29.7.2015

Prihajajo dolge in vroče Portoroške noči

Letošnje portoroške noči bodo še daljše in bolj vroče, saj se avgusta v Portorožu obetajo odlični koncerti.
Preberite več
28.7.2015

Živahna turistična sezona v Portorožu in Piranu

Julija našteli za 5 % več nočitev. Tudi na letni ravni ostajajo turistične številke pozitivne. Avgust prinaša pravi ognjemet prireditev. Spletna oglaševalska kampanja na italijanskem trgu in nov promocijski katalog Ščepec Mediterana.
Preberite več
27.7.2015

Po kreativni poti do praktičnega znanja

Marca 2015 je Univerza na Primorskem s članicami, Fakulteto za turistične študije Turistica, Fakulteto za management, Fakulteto za vede o zdravju in Fakulteto za humanistične študije v sodelovanju s podjetjem Fonda.si, Zavodom Novi turizem ter Global d.o.o. pričela z izvajanjem izobraževalnega projekta “Po kreativni poti do praktičnega znanja”.
Preberite več
16.7.2015

Piran - najbolj romantično mesto v Evropi

Mesto Piran je po izboru portala www.europeanbestdestinations.com izbrano za najbolj romantično mesto v Evropi.
Preberite več
14.7.2015

Istrski okusi ponovno preplavili Rikarjo vas

Družina Jernej je letos že tretjič zapored povabila predstavnike Portoroža, Pirana in Istre na avstrijsko Koroško, v Rikarjo vas ob Klopinjskem jezeru. Turistično združenje Portorož je tako minuli konec tedna, 11. in 12. julija, predstavljalo turistično destinacijo na kulinaričnem vikendu v družinskem gostišču Mochoritsch.
Preberite več
6.7.2015

Praznik vina in česna v Novi vasi

V soboto se pričenja že četrti Praznik vina in česna v Novi vasi nad Dragonjo. Obiskovalci bodo lahko okusili domače vino, istrski rdeči česen in druge kulinarične dobrote. V soboto dopoldan bo potekalo tudi srečanje Novih vasi Slovenije.
Preberite več
Bernardin, Portorož, 3.7.2015

Z električno mobilnostjo gostom in okolju prijazni

Družba Hoteli Bernardin je strateško zavezana k načelu trajnostnega razvoja in s tem odgovornosti do okoljskih poslovnih odločitev, povezanih z vlaganji na tem področju. V hotelih postopno in vztrajno vpeljuje trajnostne rešitve na področju energetske učinkovitosti.
Preberite več
2.7.2015

Ščepec Mediterana - nove fotografije destinacije Portorož & Piran

Destinacija Portorož & Piran se bohoti s čisto svežimi fotografijami, ki smo jih spomladi posneli v sodelovanju s fotografom Matevžem Kostanjškom in agencijo AV studio.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba